NAHRANITE ŽIVOTINJE I UŽIVAJTE U SPEKTAKLU: Sutra u Beogradu počinje Evropski kup u umetničkom klizanju "Skate Helena"

Autor: petface.net

Lifestyle

14.01.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu će se od 15. do 19. januara održati dvanaesti Evropski Kup u umetničkom klizanju “Skate Helena”. Na takmičenju će učestvovati 360 klizača iz celog sveta, a umesto ulaznice, zainteresovani će moći da prisustvuju spektaklu ako donesu obrok za napuštene pse ili mačke.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ljubitelji životinja će moći da spoje lepo i korisno

Takmičenje će biti održano u Ledenoj dvorani hale Pionir.

Ulaznice u Ledenu dvoranu biće obrok za napuštene pse i mačke Beograda. Ovo je već drugi put da organizujemo ovu akciju i nadamo se da će odziv biti bar isti kao i 2016. godine - rekla je Vesna Raković, predsednik OC.

Foto: Promo

Ona je napomenula da je i ove godine parola takmičenja "Umesto karte za halu Pionir, doniraj obrok za napuštene životinje“.

- Svako ko želi da prisustvuje takmičenju, može POTPUNO BESPLATNO da gleda sve takmičare. Dovoljno je samo da donese nešto za naše napuštene četvorožne sugrađane. Sve što sakupimo, prosledićemo društvima za zaštitu životinja - dodala je Vesna.

Ona je objasnila i da je na ideju došla u razgovoru sa decom iz kluba, jer su svi veliki ljubitelji životinja i skoro svaka porodica ima psa ili mačku.

Svi smo oduševljeni idejom da ulaznica u Pionir bude obrok za napuštene životinje. Na ulazu u dvoranu postavićemo veliku kutiju u kojoj ćemo skupljati priloge. Dobrodošli ste svi - pozvala je sve zainteresovane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading