(VIDEO) SLOMLJENO MU SRCE: Uginulo najlepše kučence na svetu

Autor: b92.net/index.hr

Lifestyle

20.01.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boo, jedan od najpoznatijih pasa na svetu, uginuo je u noći sa petka na subotu, objavila je njegova vlasnica Iren An na Fejsbuku.

RepublikaFoto: Youtube.com/MEOW MEOW & BOW WOW
Pomeranac

Najslađi pomeranac na svetu uginuo je u dvanaestoj godini života, a uzrok smrti je doslovno slomljeno srce, jer se Boo razboleo nakon što je 2017. godine uginuo njegov najbolji prijatelj, kuca "Badi".

Boo je na Fejsbuku bio popularniji od mnogih svetskih zvezda i imao je gotovo 17 miliona pratilaca. Simpatije sveta je osvojio zbog svoje frizure, fotogeničnosti i odličnih "fotki" koje je njegova vlasnica redovno kačila na internet. Obožavala su ga i deca i odrasli, a vremenom je zbog svog izgleda postao brend.

Način na kojeg su Booa šišali postao je hit u svetu, a Boo je bio toliko drugačiji od drugih da se dugo mislilo da je to posebna vrsta psa. Hiljade vlasnika pomeranaca širom sveta kopirali su njegovu frizuru, ali nikad se nije pojavio pas sladak kao on. 

Vest o smrti poznatog kučenceta objavljena je na njegovoj službenoj stranici na Fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading