Potresna scena u Nišu: Ispred ugljenisane kuće, pas plakao za Goranom koji je jedva preživeo vatrenu stihiju

Autor:

Lifestyle

24.01.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar koji se dogodio u Nišu odneo je život Veri Ilić, dok je njen sin Goran uspeo da se spase. Nažalost Vera nije jedina žrtva vatrene stihije, u njoj je poginuo i jedan od dva psa koji su živeli sa njima.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Vlasnik Goran je prema najnovijim informaciju za sada van životne opasnosti, ali sa 60 odsto oštećenjem pluća i opekotinama na licu i telu i sa poprilično oštećenim očima od požara. O Čoniju, kako ga od milošte zovu svi u Nišu, ljudi imaju samo reči hvale

- Goldi ima oko šest godina, a njen drug Roki koji je stradao u požaru, imao je oko 15 godina. Roki je bio pekinezer. Njihov vlasnik je jedan skroman dečko i veliki humanista, pomagao je napuštenim kucama da ne budu gladne i da se zgreju u hladnim danima - rekla je za portal Petface.net čitateljka Kristina.

Ona je preuzela trenutnu brigu o Goldi, koja je juče odmah i pregledana kod veterinara i dobro je!

- Trenutno je kod mene. Neće se udomljavati, sve dok je vlasnik živ. Izvućiće se on, sigurna sam. Verovatno će je preuzeti Levijatan, kako bi bila u nekom plaćenom smeštaju, sa ljudima koji mogu celog dana da brinu o njoj, jer ja nažalost ne mogu. Šetam je dva do tri puta dnevno, pošto sam u drugom stanju i moram da se pazim i mirujem - rekla nam je Kristina.

Tužnu sudbinu psa Goldi, potvrdile su i neke komšije, koje kako kažu tuguju dok je gledaju takvu.

- Gledala sam je juče sa prozora ujutru, dok su ga odvozili, kako psi umeju da plaču! Tuga do neba, napisala je jedna komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading