(VIDEO) Klepetan se vratio Malenoj 17.put, pogledajte kako uživaju

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

21.03.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija roda u regionu vratila se svojoj ljubavi. Naime, Klepetan se po 17. put, nakon odlaska u toplije krajeve, vratio svojoj Malenoj u naselje Brodski Varoš u Hrvatskoj i to ranije nego obično, pošto se ovaj par uvek sastajao krajem marta.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji list
Klepetan i Malena čekaju toplije vreme

- Sav drhti od hladnoće, još se nije navikao na ove niske temperature. Stigao je juče u 15 časova i odmah je doslovno smazao dve kilograma mesa koje sam mu doneo u kanti - izjavio je Stjepan Vokić, penzionisani domar Područne škole u Brodskom Varošu koji još od 1993. godine brine o zaljubljenim rodama.

Vokić dodaje kako ga je iznenadio Klepetanov raniji dolazak, ali kaže da priroda zna svoje.

- Video sam sedam roda kako lete iznad igrališta, a potom su sletele. Otišao sam ka njima kako bih saznao da li je i Klepetan među njima. Kad sam im primakao meso, Klepetan me je prepoznao i odmah došao ka meni. Nakon što je pojeo, odleteo je u gnezdo Malenoj - rekao je on, dodajući da će možda biti i malih ptića, pošto se par odmah bacio na maženje i ljubljenje.

- Zabavljaju se već njih dvoje pa će kroz nekoliko nedelja Malena sneti i jaja. Možda će biti i malih ptića. Ali vidi se da je dug put izmorio Klepetana, dosta spava. Pa im, kako su navikli, donosim i hranu - kaže Vokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading