(VIDEO) Reakcija spašenog mede nateraće vam suze na oči: Dok su besneli požari u Rusiji, on se ovako zahvalio ljudima na pomoći

Autor:

Lifestyle

11.08.2019

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj snimak nateraće suze svakome ko ga vidi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na snimku dok su besneli požari u Rusiji vidi se kako jedan mali meda, mladunče izleće iz dima, iz šume zahvaćene požarom i počinje da grle nogu čoveku koji je najverovatnije učestvovao u sapasavanju i gašenju vatre.

Ovaj snimak je zaista težak i pogledajte ga: 

Da podsetimo u Rusiji besne požari, a udruženja za zaštitu životinja širom te zemlje ne mogu da se izbore sa spasavanjem nedužnih životinja iz vatrene stihije. Svakodnevno se na njihovim stranicama na društvenim mrežama kače užasavajuće scene životinja koje su ili mrtve, tačnije žive zapaljene ili su doživele ozbiljne opekotine i nesreće. 

Iako su fotografije događanja na terenu strašne, ipak ljudi iz ovih udruženja za zaštitu životinja kažu da mediji nisu dovoljno zainteresovani za ovaj aspekt velikih požara. 

Oni su ljuti, jer prema njihovim rečima dok je gorela Katedrala Notr Dam u Parizu svi su delili po društvenim mrežama ovu tragediju, a kada gori Sibir i ginu životinje u njemu nikoga ne interesuje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading