(FOTO) VEČITO MLAD: Rendžer je nemački ovčar koji će zauvek ostati štene, evo i zašto!

Autor: dailymail.co.uk

Lifestyle

26.11.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan simpatični nemački ovčar po imenu Rendžer ima vrlo retku bolest koja podrzumeva poremećaj u radu hipofize i on uprkos tome što ima dve godine i dalje izgleda kao štene.

RepublikaFoto: instagram.com/ranger_thegshepherd
ZAUVEK MLAD Rendžer

To znači da je Rendžer zaglavio u večnoj mladosti, piše Dejli mejl. 

Rendžeru je dijagnostifikovano retko stanje za koje nemački ovčari imaju predispozicije kada se zaraze parazitom "Giardia".

Budući da svi volimo male kuce, mnogi su se zapitali šta je problem u ovom slučaju kada će maleni Rendžer zauvek ostati sladak i neodoljiv kao i svako štene?

Međutim, problem sa Rendžerovim stanjem je to, što osim što je "patuljast" i zauvek mlad, on ima druge zdravstvene probleme koje ta dijagnoza nosi sa sobom. 

To podrazumeva i opadanje krzna u regijama i ljuskastu kožu. Ipak, ovaj malnei borac je, zahvaljujući brižnim vlasnicima, uspeo da se izbori sa svim zdravstvenim problemima i sada je dobro. Da ne pominjemo to što je ostvario nemogući, ali životni san mnogih - večno je mlad!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading