(FOTO) Čovek napravio sanke za svog PARALIZOVANOG PSA, kako bi uživao na snegu!

Autor: petface.net

Lifestyle

27.01.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlog meseca, jednog zimskog dana u Novoj Škotskoj u Kanadi, Brajan Tompson je imao priliku da naleti na jednu “scenu” koju će teško zaboraviti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Dok je šetao jednim od parkova u njegovom gradu, Tompson je video kako jedan čovek prolazi kroz sneg, vukući sanke na kojima je bio pas koji je ležao ušuškan ćebićima. 

Videlo se da je pas lep i dobar, bio je to fini beli pas, labrador. 

Tompson je porazgovarao sa vlasnikom ovog psa i saznao da je njegov pas paralizovan i da ima poremećaj kičmene moždine, koji je doveo do to ga da ne može da se kreće. 

 

 

S obzirom na to, da pas obožava sneg i zimu, njegov vlasnik je smislio način kako da ga izvede napolje i kako da mu pomogne u uživanju u zimskim čarolijama. 

Čovek je kreirao specijalne saknke koje su prilagođene njegovom psu. I sada svaki dan na sat vremena izađe sa njim na sneg kako bi uživali u zimi. 

Tompson je stavio snimak na društvene mreže koji svedoči o ovim drugarima, a snimak je veoma brzo postao viralan i video ga je i podelio veliki broj ljudi. 

Ovo je pravi primer kako jedan vlasnik voli, da tako kažeo obožava svoju kuci i kako čini sve, da mu život učini lepšim i boljim, da mu skloni misli sa njegove bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading