SUPERZVEZDE VELIKOG SRCA: Holivudski glumci koji su usvojili ljubimca

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako kao slavni i bogati sebi mogu da priušte rasne i skupocene pse, odlučili su se da udome ulične pse i ulepšaju im život.

RepublikaFoto: instagram.com/hilaryswank
Hilari Svonk sa svojim usvojenim psom

Kako se postaje bogat za jedan dan, pitajte psa koji je živeo na ulici, a imao je sreću da ga izabere za prijatelja slavni glumac, manekenka ili pevačica. Oni su srećni i pružaju neizmernu ljubav svojim vlasnicima, a zauzvrat dobijaju pažnju vrednu milion dolara. Sasvim uobičajeno je videti naše omiljene poznate ličnosti kako šetaju po gradu sa svojim voljenim četvoronožnim prijateljima, a ništa čudnije nije situacija kada Rajan Renolds dovede u emisiju svog psa Bakstera ili Šarliz Teron prizna da je gubitak psa podjednako težak kao izgubiti člana porodice.

Zajedničko ovim pre svega humanim ljudima, a zatim poznatim, jesu usvojeni psi. Svaki pas prošao je veoma težak period, neki su usvojeni u starosti, neki kao štenci, a nijedna poznata ličnost nije se zaustavila na jednom ljubimcu, pa tako glumica Hilari Svonk ima tri psa, a malo je poznato da je veliki zagovornik zaštite prava uličnih pasa i da sama vodi fondaciju za njih. Bogatstvo ovih slavnih ljudi ne meri se materijalnim sredstvima, već njihovom plemenitošću i ljubavi koju dele sa svojim prijateljima za ceo život. Ovo su holivudske ličnosti koje su čvrsto odlučile da ne kupuju psa.

Hilari Svonk i Karo i Rumi

Svonkova je dugogodišnja zaštitnica pasa koja i sama ima fondaciju za usvajanje lutalica. Kao zagovornik zaštite životinja, glumica je oštro osuđivala kupovinu pasa, ističući da za nju ne postoji druga opcija sem udomljavanja ljubimca.

Karo i Rumi su usvojeni mešanci koje holivudska dama vodi na sva putovanja i daleke destinacije.

Amanda Sajfred i Fin

Najbolji prijatelj Amande Sajfred definitivno je Fin. Odnos između Sajfredove i njenog usvojenog ljubimca jedna je od najlepših veza psa i čoveka, a to potvrđuju zajedničke fotografije ljubavi i nežnosti na društvenim mrežama. Zato je Fin bukvalno najpoznatiji ljubimac na Tviteru.

Bredli Kuper i Šarlot

Poznati glumac zaljubio se na prvi pogled u sedmogodišnju Šarlot kada je ugledao na ulicama Kemptona. Šarlot nije imala donje zube i ličila je na polarnog medveda, kako je opisivao glumac. Pored nje glumac ima i psa Samsona, a kako i sam tvrdi za svetske medije, on je hibrid svoja dva ljubimca:

- Ja sam neka vrsta hibrida oba moja psa: Samson se drži stoički i traži od mene da zaradim njegovu pažnju, Šarlot me voli bezuslovno. Srećan sam, imam dva velika spasa u životu - govorio je Kuper za svoje ljubimce.

Džordž Kluni i Ajnštajn

Kluni je spasao svog psa iz šinteraja 2010. godine. Videvši na internetu kako je zlostavljan u katastrofalnom skloništu, Ajnštajn je postao najveća ljubav Klunija, pa je glumac odmah pozvao sklonište i rekao: Ja volim Ajnštajna.

Šarliz Teron i Taker

Glumica Teron je velika zaštitnica životinja i često je bila aktivna u spasavanju lutalica. Pas Taker je zapravo četvrti pas koga je udomila i spasla uličnog života. Šarliz Teron je prava majka sinova i pasa. Kao strastveni ljubitelj životinja, glumica je često govorila da su njeni psi neodvojivi članovi porodice i da ona brine za njih kao za svoju decu.

- Znam da je ljudima čudno kada drugi govore o svojim ljubimcima kao deci, ali čvrsto stojim iza toga da su moji psi moja deca. Ljubav je ljubav, briga je briga, to što ne nose pelene i ne zahtevaju druge obaveze te vrste ne znači da nemam duboka osećanja prema njima - izjavila je Teronova dodajući da je gubitak njenih pasa podjednako razočaravajući kao gubitak člana porodice.

Rajan Renolds i Bakster

Renolds je bio zadivljen kada je video zbunjen pogled retrivera Bakstera na ulici.

- Šapnuo sam mu: "Hej, hajde da bežimo odavde". Skočio je kao da govori tečno engleski, krenuo je sa mnom ušli smo u kola i postali prijatelji zauvek - rekao je glumac za američke medije.

Orlando Blum i Sidi

Pas Sidi spasen je iz Maroka kada je Blum snimao film "Nebesko kraljevstvo" 2005. godine. Da bi našao svog vernog prijatelja, Blum je morao da ode čak do Afrike. Od tada nerazdvojni prijatelji Sid i glumac putuju zajedno i gostuju u emisijama.

 

mans best friend

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Dec 3, 2016 at 11:06am PST

Osim Sidija, koji ima 12 godina i bolesnu jetru, Orlando je nedavno počeo da postavlja na društvene mreže i fotografije sa još jednim psom:

 

#live #love ❤️?????

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Jun 5, 2017 at 7:04am PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading