(VIDEO) Mačka je napravila nesvakidašnji potez: Dete je posegnulo da se uhvati za vrelu rernu, a onda je nastupila ona

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

31.05.2020

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš dom neretko je pun "opasnosti" za malu decu. Mališani kao mališani, vole da budu radoznali i da prčkaju i pipkaju svašta po kući, a roditelji ponekad nisu u mogućnosti da motre na svaki njihov korak. Zato su tu ljubimci.

RepublikaFoto: youtube/Fast News
Mačka je sačuvala mališana da se ne opeče

Naime, internetom kruži snimak hrabre mačke koja je spasla svog mladog vlasnika od vrele rerne. Iskreni da budemo, rerna nije bila vrela, i roditelji su stajali nedaleko od dvogodišnjeg dečaka, ali maca je shvatila da treba da reaguje i počela je da odvlači bebca od rerne.

Mališan je doduše bio uporan i stalno je stiskao dugmiće i pokušavao da otvori vrata. Mačka se u početku vrpoljila oko njega, ali kada joj je više dosadilo da gleda njenog bandoglavog gazdu, skočila je i obesila mu se o ruku, a potom ga telom odgurnula od potencijalne opasnosti.

Ovaj njen čin je samo još jedan od dokaza da mačke nisu samožive, već da i one, poput pasa vole i brinu veoma o svojim vlasnicima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading