Udomio psa pronađenog na Zrenjanincu, posle dva dana hteo da ga se reši, a razlog za to je umobolan!

Autor: petface.net, Republika

Lifestyle

09.06.2020

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj pas je pronađen na Zrenjaninskom putu. Bio je vidno dezorijentisan… Izleteo je na put, jedva je sprečena tragedija… Ženi pred čiji je automobil iskočio pomogao je čovek da ga pokupe izbrinu. Odvežen je u privremeni smeštaj, pružena mu je sva potrebna nega, njegovo stanje se izuzetno poboljšalo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nakon dva meseca provedena u malom boksu, pas je konačno udomljen. Svi su mislili da je ovo priča koja je imala srećan završetak, međutim… Nakon samo dva dana, čovek koji je odlučio da ga udomi, poželeo je da ga se reši. Mi vam u celosti prenosimo razgovor žene koja ga je spasila i dotičnog "gospodina", koji je imao nameru da mu pas služi kako bi plašio ljude!

Na početku ove prepiske, bilo je naznaka da će se “gospodin” ipak predomisliti, ali to se ipak nije desilo! Prepiska se nastavila, u ovom pravcu.

Kao da on u stvari želi agresivnog psa! Njemu smeta to što pas juri vrapce, a ne stavlja prst na čelo i očigledno ne rezonuje stvari na ispravan način. Svakom ljubimcu se treba posvetiti, pogotovo mladom psu. Treba ga učiti, usmeriti. Ne, on je rešio da ga pošalje u AZIL! On psu daje 10 dana! Pa da li je moguće da je neko toliko bezosećajan?!

Iako pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, mi neprestano ostajemo začuđeni kada naiđemo na ovakav slučaj! Ovaj čovek očigledno nije svestan svoje nesvesti, kao ni toga čemu ljubimci služe – oni nisu tu da bi skakali na svakoga, lajali na ljude i plašili ih, eć su tu da obostrano ulepšamo život jedni drugima, uz puno ljubavi!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading