(FOTO) Biciklista našao zalutalu mačku pored puta, a onda su postali PAR KOJI OSVAJA SVET!

Autor: Republika

Lifestyle

01.07.2020

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Den Nikolson iz Danbara u Škotskoj vozio se biciklom po Bosni kada je pre 18 meseci zatekao Nala kao zalutalo mače i osetio "trenutnu" vezu.

Par je sada nerazdvojan i zajedno su otputovali u nekoliko zemalja, uključujući Crnu Goru, Albaniju, Grčku, Tursku i Gruziju.

Na čudan način, Nala je pomogao Denu da putovanje zaista iskoristi što je moguće bolje.

- Pre nego što sam pronašao Nala, samo sam se vozio od grada do grada, prolazeći kroz Evropu što je brže moguće kako bih mogao doći do istočne Azije. Kada sam našao Nalu, on je malo kašljao pa nisam mogao da vozim po kiši i vetru. Učio me je da sporije radim stvari, uživam u iskustvu i onome što se vrti oko mene. Uvek sam pomagao zalutalima, ali on me naučio da budem još osećajniji - rekao je on.

Neobičan par je takođe pomogao da se prikupi novac u dobrotvorne svrhe, jer kada je Den prvi put usvojio Nalu, uspeo je da putem društvenih mreža prikupi sredstva za njene veterinarske račune, ali kada je primio više nego što je trebalo, ostatak je donirao za Street Cats of Oman, Trust za očuvanje bumbara, Prihvatilište za mačke Marmaris i Besplatno medvediće.

Den i Nala trenutno se odmaraju od putovanja zbog koronavirusa, ali planiraju da se vrate na put čim budu mogli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading