BESPLATNO ŠIŠANJE uličnih i napuštenih pasa

Autor:

Lifestyle

30.03.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna akcija šišanja napuštenih i uličnih (gradskih) pasa održati u nedelju, 1. aprila u Beogradu. Kupanje, šišanje i uređivanje pasa biće potpuno besplatno za sve koji se prijave.

RepublikaFoto: Promo foto
Uredni psi imaju veće šanse da pronađu dom

Ova humanitarna akcija se organizuje u čast Prvog nacionalnog takmičenja grumera Srbije. Udruženje grumera Srbije kao inicijator poziva sve salone da se ubuduće priključe humanitarnoj akciji i svake prve nedelje u mesecu besplatno šišaju napuštene i ulične pse. Prema njihovom višegodišnjem iskustvu, ošišani, okupani i uredni psi (sa ulice) imaju veće šanse za pronalaženje novog doma.

Ove nedelje, 1. aprila, otvaraju se vrata salona “Kod Mićka” by Royal Groom na Vračaru, svim udruženjima i pojedincima koji brinu o napuštenim i uličnim psima Beograda i okoline, sa željom da se pomogne u udomljavanju onih koji još uvek nisu našli svoje domove.

Ova celodnevna akcija osmišljenja je u cilju uključivanja što većeg broja grumera u Srbiji u rešavanje problema napuštenih i uličnih pasa, a u čast prvog Nacionalnog takmičenja grumera koje će se održati 14. i 15. aprila u Beogradu, uz podršku Kinološkog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom IGA – Internacionalne gruming asocijacije.

 

Prijave putem mejla: mikulja16@gmail.com

RepublikaFoto: Promo foto
Pre i posle šišanja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading