(VIDEO) MAČOR PRODAVAC ŠARMIRAO PLANETU!

Autor: petmagazine.rs

Lifestyle

04.07.2018

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je čudo iz Vijetnama! Jedan potpuno nesvakidašnji prodavac ribe, bez konkurencije u celom svetu. Zbog svog atraktivnog izgleda, uspe da proda sve što njegov vlasnik izloži na tezgi, a reč je o jednom – mačku!

Nije neobično samo to što ima zanimanje i svakog jutra ide na posao, već ima i poprilično interesantno ime - Dog (Pas). Ovaj zanimljivi mačak i njegov vlasnik svaki dan idu na pijacu i postali su prava senzacija.

Mačak na posao voli da ide doteran, u raznolikim odelcima u kojima izgleda kao mali čovek. A kako uživa i da lično proba ono što prodaje, nema sumnje da mu je život – savršen.

Dog ima i slobodne dane, kada može opušteno da uživa u spavanju i izležavanju. Njegov vlasnik je na najbolji mogući način spojio brigu o ljubimcu i posao, i povukao ozbiljan marketinški potez na kojem mnogi prodavci širom sveta mogu samo mu zavide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading