KINOLOŠKI HAPPENING ZA CELU PORODICU: Druženje dece i kuca ispred Štark arene

Autor:

Lifestyle

04.10.2018

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći put zaredom, Kinološko društvo Novi Beograd, na najlepšem mestu u Beogradu, ispred Štark Arene, organizuje, 6. oktobra 2018, dva kinološka događaja, na radost mnogobrojnih vlasnika kuca.

Foto: Promo foto
Nezaboravno druženje

1. Naj Njuška Beograda-izbor za najlepše kuce Beograda je priredba na koju mogu da se prijave vlasnici svih mešanaca i rasnih pasa iz cele Srbije i regiona. Kuce i njihovi vlasnici učestvuju u veselim kategorijama: Naj par-dete i pas, Naj šmeker/šmekerka, Naj pogled, najumiljatiji pas, starost 3-15 meseci, preko 15 meseci i veterani. Pobednici svih kategorija učesvuju u finalnom izboru za NAJ NJUŠKU BEOGRADA.

2. Treća specijalizovana izložba belgijskih ovčara je takmičenje kojim se Srbija može pohvaliti, jer je jedina zemlja ex Yu u kojoj se takvo takmičenje održava. Očekujemo da, ponovo, budemo dobri domaćini stranim i domaćim takmičarima, vlasnicima belgijskih ovčara i da uživamo u eksterijeru grenendala, tervierena, malinoa i lakenoa-dakle u lepoti sva 4 varijeteta belgijskih ovčara. Inače, ove godine slavimo 30 godina od zvanične  registracije prvog belgijskog ovčara u Srbiji.

Posetioce će obradovati i modna revija sa  manekenkama i  kucama u glavnoj ulozi, kreatorke Dobrice Stojanović kao izanimljiv plesni program .

Sandra Dubach iz Holandije eminentna međunarodna  sudkinja će suditi takmičenje belgijskih ovčara, a Naj Njušku  Beograda, biraće Katarina Martić, Nataša Pajkić i Ivana Strugarević.

Kao i predhodnih godina, očekuje se veliki broj i kuca I  posetilaca, tako da će to biti pravi porodični događaj.

Medijski prijatelji su: Srpski telegraf , TV serija Pet Friendly,Kompanija Novosti-revija ZOV,  Kurir i  Alo.

Generalni sponzori su Husse i Pet Centar

Organizatori: KINOLOŠKO DRUŠTVO NOVI BEOGRAD I KLUB BELGIJSKIH OVČARA SRBIJE B.O.S.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading