(FOTO) Perverzije u Siciliji! Kada uđete u ovaj kafić pomislićete samo na jedno

Autor:

Razonoda

03.01.2019

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U veoma romantičnom gradiću Taormini na Siciliji poznatom po tirkiznom moru i prelepim plažama, a i koji bije glas da je porodično letovalište nalazi se jedan neverovatNO perverzan bar, gde ne bi trebalo da idete sa decom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sicilija

S pogledom na Etnu u šarmantnim uličicama Taormine krije se bar Turrisi u kojem je penis centar sveta. 


Lokalci će vam reći da je u pitanju "veoma čudan" ili "najzanimljiviji kafić" na ostrvu, zavisno od toga koga pitate, ali ono što ga čini intrigantnim svakako jeste njegov enterijer.

Čim kročite u kafić shvatićete da apsolutno sve ima veze sa seksom – od kvaka na vratima, ogledala, stolica, slavina, čitavog enterijera. Svuda su penisi!

Bar je od osnivanja 1947. godine promenio niz vlasnika, od viteza Salvatorea Turisija do Đuzepeovog sina i njegovih nećaka.

Danas je ovaj bar nezaobilazno mesto ako posećujete Taorminu u kojem možete kušati mediteranske ukuse u društvu skulptura koje predstavljaju plodnost i muškost svakog čoveka. Pogled se pruža i na vodu i na vatru istovremeno što ovo mesto čini jedinstvenim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading