ISKORISTITE NAJPOVOLJNIJE CENE: Kupajte se na Kipru već u aprilu!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

22.01.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve koji već sada planiraju letovanje Kipar je pravo rešenje.

RepublikaFoto: Promo foto

KIPAR

Republika Kipar je ostrvska zemlja u istočnom delu Mediterana, na raskrću tri kontinenta, južno od Turske, severno od Egipta, i često se kaže da je najistočnija zapadna zemlja. Po veličini je treće ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije i Sardinije. Sa preko 340 sunčanih dana u godini, i visokim prosečnim temperaturama, jedno je od najposećenijih turističkih odredišta na Mediteranu.

Kipar ima impozantno kulturno nasleđe koje datira 10.000 godina u prošlost kada su zabeležene prve ljudske aktivnosti na južnoj obali ostrva. Mnogobrojnim posetiocima, osim tragova prošlosti, muzeja i spomenika, Kipar pruža aktivan odmor, zabavu na svakom koraku, luksuzne hotele, netaknutu prirodu i besprekorno more.

RepublikaFoto: Promo foto
Nissi Beach

Nissi Beach

Leto na Kipru u agenciji Wayout, uveliko je počelo. Sezona kupanja počinje sa polascima od 27. aprila uz uračunate popuste za rano prijavljivanje! Iskoristite najpovoljnije cene iz ponude za Uskrs i maj kao i Ultra First Minute ponude za jun, jul, avgust, septembar i oktobar.

Peščane plaže su najveći adut turističke ponude Kipra. Odlikuju se kristalno čistom vodom, a zanimljivo je da se Kipar nalazi na prvom mestu u Evropi u odnosu na površinu po broju plavih zastavica. Naime, čak 61 kiparska plaža i jedna marina imaju plavu zastavicu, međunarodnu oznaku za čistoću, bezbednost i ekologiju. Od Pafosa do Larnake, svaki gradić ima svoj deo raja.

RepublikaFoto: Promo foto
Hotel Adams Beach

Hotel Adams Beach

Plaža Nissi je najpopularnija na celom Kipru. Poznata je po belom pesku i kristalno čistoj vodi. Zaštićena je od vetra tako da skoro nikad nema visokih talasa. Nalazi se na 4 km od centra Aja Nape u pravcu zapada. U centralnom delu plaže nalaze se stene, dok je na istoku čuveno malo ostrvo udaljeno svega 50 metara od obale. Na samoj plaži ima nekoliko restorana i barova i nekoliko luksuznih hotela, od kojih se u ponudi agencije Wayout nalaze Adams Beach hotel i Vassos Nissi Plage hotel.

RepublikaFoto: Promo foto
Hotel Vassos Nissi Plage

Hotel Vassos Nissi Plage

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u ulici Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284, ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading