Posetite Kipar, ostrvo ljubavi!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

29.01.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostrvo ljubavi, gde je po legendi iz vrtloga morske pene rođena boginja ljubavi Afrodita, ostrvo leta sa preko trista sunčanih dana u godini, ostrvo najstarijeg vina na svetu, ostrvo sazdano od neukroćene prirode i svih tonova plavetnila. Kipar je ostrvo jedinstvene lepote i atmosfere, s plantažama citrusa i kedrovim šumama na obroncima planina, sa rajskim pažama, tirkiznim uvalama, tragovima bogate istorije na svakom koraku, luksuznim hotelima, modernim gradovima i autentičnim selima.

Foto: Promo foto

Iako je geografski u Aziji, daleko na istoku Mediterana, Kipar je zemlja članica EU, podeljena na grčki i turski deo. Stogodišnji period britanske vladavine ostavio je značajan uticaj, a kulturni mozaik iz starih vremena sačinjavaju spomenici iz perioda Rima, Vizantije i antičke Grčke.

Foto: Promo foto

Kipar je najpoznatiji po svojim prelepim plažama, koje zahvaljujući toploj i suvoj klimi privlače turiste tokom čitave godine u mondenske centre na ostrvu kao što su Aja Napa, Larnaka, Limasol, Protaras i Pafos - grad koji je ceo uvršćen u svetsku baštinu Uneska.

Leto na Kipru u agenciji Wayout uveliko je počelo! Otvorite sezonu kupanja od 27. aprila uz uračunate popuste za rane rezervacije! Iskoristite najpovoljnije cene, za rezervacije do do 31. januara, iz ponude za Uskrs i maj kao i Ultra First Minute ponude za jun, jul, avgust, septembar i oktobar.

Foto: Promo foto

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u ulici Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284, ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading