Previše se*sa uništilo jednu popularnu plažu?!

Autor: b92.net

Razonoda

31.01.2019

02:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su turisti upozoreni da prestanu sa seksualnim odnosima na popularnoj nudističkoj plaži na Ibici, čini se da nikoga to ne zanima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Količina turista koja upražnjava seks na najpopularnijoj nudističkoj plaži na Ibici počela je da šteti zaštićenim peščanim dinama, navode iz društva za zaštitu životine sredine. 

Beli pesak plaže Es Cavallet je toliko lep da ni ne čudi što je obavezna lokacija za milione turista tokom sezone, uključujući i one koji bi da razmenjuju strasti. 


Međutim, sada iz društva za zaštitu životne sredine navode da je seks glavni krivac za eroziju poznatih, ali "delikatnih" dina, koje su deo Nacionalnog parka "Sea Salines". 

Geolozi i biolozi kažu da je preterana seksualna aktivnost izazvala štetu koja se ne može ispraviti, kao i da je čitava zona postala poznata kao mesto na kojem se čim zađe sunce upražnjavaju seksualne aktivnosti. Takođe, količina parova koja se krije iza dina kako bi vodili ljubav uništila je i osetljive vrste biljaka. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Inače, Es Kavalet se i na internetu promoviše kao "idealno mesto da prošetate goli i nađete ljubavnika među dinama".

Kampanja protiv seksa na ovoj plaži aktuelna je već godinama, ali čini se da turisti ignorišu apele, pa nadležni razmišljaju uvođenje kazni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading