Rezervišite prolećni odmor u Hrvatskoj po povoljnim cenama

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

11.05.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blaga mediteranska klima, kristalno čisto more i izuzetne prirodne lepote samo su tri od mnogih razloga zašto treba posetiti hrvatski otok Lošinj, koji svake godine privlači sve veći broj turista.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Blaga mediteranska klima sa više od 2.600 sunčanih sati godišnje, natprosečno čisto more i zrak obogaćen aromama sa više od 1.200 vrsta ostrvskog bilja čine hrvatsko ostrvo Lošinj jedinstvenom lokacijom na Jadranu. Zbog svih ovih blagodeti ostrvo Lošinj je krajem 19. veka postalo centralno mesto za odmor austrougarskih aristokrata, a svoju titulu klimatskog lečilišta opravdava i danas.

Udaranjem morskih talasa o razvedenu obalu ovog hrvatskog ostrva stvaraju se aerosoli bogate različitim mineralima. Takav aerosolizovani vazduh prožima se sa mirisima aromatičnog i lekovitog bilja koje raste na ostrvu, stvarajući tako lekovitu simfoniju mirisa pogodnu za ljudsko zdravlje. Zavisno o godišnjem dobu, ostrvom vitalnosti se, kako mnogi nazivaju Lošinj, šire arome citrusa, lavande, smilja, bora, ili ruzmarina.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Ta sinergija sa prirodom i vekovna tradicija Lošinja kao klimatološkog lečilišta spojene su u jedinstvenom hotelu u Velom Lošinju – Vitality Hotelu Punta. Jedna je reč koja opisuje boravak u Vitality Hotelu Punta, a to je vitalnost. Koncept odmora u ovom 4* hotelu osmišljen je tako da sve bude podređeno opuštanju, duševnom i telesnom odmoru i revitalizaciji. Pravi primer toga je hotelski Vitality Center & Spa, čiji su beauty, fitness i health tretmani namenjeni potpunoj relaksaciji i regeneraciji duha i tela, ali i stručnom savetovanju o zdravlju.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Vitality Center & Spa prostite se na čak 2,750 m2 i jedan je od najvećih spa centara u ovom delu Jadrana. Svi gosti koji odaberu proletnji odmor u Punti, moći će da koriste usluge saune, ali i da uživaju u jedinstvenoj relax zoni, unutrašnjem i otvorenom bazenu sa morskom vodom, kao i da vežbaju u fitness centru opremljenom vrhunskom Technogym opremom, ili u fitness zoni na otvorenom. Gostima su na raspolaganju i Health & Fitness grupni treninzi prema dnevnom rasporedu aktivnosti koji uključuju LES MILLS™ Bodypump i Cx work program vežbanja, grupne vežbe disanja, Hiking, ili Nordic walking, TRX training, kao i programe individualnog vežbanja sa ličnim trenerom. Uz ekskluzivne Vitality Center & Spa sadržaje, gosti Punte mogu da uživaju i u 50-metarskom infinity bazenu sa morskom vodom iz kojeg se pruža zadivljujući pogled.

Foto: Lošinj Hotels & Villas

Dodatno, Vitality Hotel Punta je i prvi sertifikovani bezglutenski i antialergijski hotel u Hrvatskoj, što pokazuje da su briga o zdravlju i potrebama gostiju Punte uvek na prvom mestu. Punta svojim gostima nudi pravi prirodni wellness u vidu programa plućne rehabilitacije Re-Spiro, koji su stručnjaci Vitality Hotela Punta razvili u saradnji sa vodećim hrvatskim pulmolozima.

Iskoristite Best Available Rate ponudu i rezervišite svoj prolećni odmor u Hrvatskoj po povoljnim cenama. Detalje ponude i rezervacije proverite na losinj-hotels.com.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 111

E-mail: booking@losinj-hotels.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading