Od sada kupovina avio karata preko Amazona!

Autor: travelmagazine.rs

Razonoda

28.05.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko sajta američke kompanije Amazon kupci širom sveta mogu da kupe sve, od knjiga i odeće do hrane i automobiskih delova. Sve, ali ne i avionske karte. Tako je bar bilo do sada.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prodaja avionskih karata upravo je počela i ovaj potez Amazon-a predstavlja prvi korak multimilionske kompanije u svet turizma.

Za početak, ova usluga će biti dostupna samo na indijskoj verziji sajta(Amazon.in), a tokom testiranja Amazon sarađuje sa indijskom online agencijom Cleartip, za sada samo za domaće letove sa šest indijskih aerodroma. Ipak, već sada Amazon kupcima agresivno nudi brojne pogodnosti, kao što je, na primer, cash back mehanizam, validan na Amazon Pay-u, kao i obećanje da neće naplaćivati penale ukoliko kupac otkaže (ali penali aviokompanije se i dalje primenjuju). Veliki plus je što kupci pri kupovini koriste svoje lične i podatke o plaćanju koji su već sačuvani na platformi, što im dodatno skraćuje vreme bukinga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Za sada još nije poznato kada će ova novina biti dostupna i kupcima globalno, ali čini se da ima veliki potencijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading