(VIDEO) Korisni saveti za pakovanje pred put: Spakujte u kofer sve što vam treba ovim ekonomičnim trikovima

Autor: Republika

Razonoda

02.06.2019

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona odmora i putovanja počinje, pa iako obožavamo da putujemo, najdosadnije nam je da spakujemo sve za put, posebno kada ponesemo stvari koje čak nećemo stići ni da probamo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Da biste se uspešno i ekonomično spakovali, važno je pre svega da na vreme isplanirate šta je to što vam je najpotrebnije za odmor i samo to i spakujte.

Tako ćete imati dovoljno mesta ukoliko budete kupovali poklone najmilijima ili za vaše suvenire. Osim toga, možete da kupite organizere koji će vam pomoći da savršeno spakujete svoje stvari. Kupite ih u različitim veličinama. Za cipele će vam biti potrebne vodonepropusne torbice.


Kada pakujete, prvo spakujte farmerice. Najviše prostora ćete uštedeti ako pantalone savijete u rolnu. Isto možete da uradite i sa svojim dugim suknjama, helankama i šorcevima. 

Takođe ovako možete da spakujete i svoje dukseve. Sve ove stvari stavite u jednu torbu.

U drugu torbu stavite letnje majice i haljinice. I njih urolajte. Stavite ih u drugu organizacijsku torbu. U treću pakujte donji veš, pidžame i kupaće kostime, a onda i svoje cipele. Ponesite dva para cipela. Naravno prije toga razmislite o odevnim kombinacijama.

 

 


Kada je kozmetika u pitanju, kupite male ambalaže. Male kreme za lice, ruke, šampone i gelove za tuširanje. Sve to spakujte u organizacijsku torbu. Onda sve organizacijske torbe spakujte u kofer. Imaćete savršeno spakovan kofer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading