TOP 10 gradova koji obećavaju DOBAR ŠOPING: Ne propustite priliku

Autor: Republika

Razonoda

07.12.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne napušta Njujork ili Hong Kong praznih ruku. Sa brojnim buticima koji su specijalizovani za nakit, antikvitete, odeću i dizajn, ovi gradovi će vam ponuditi nezaboravan šoping.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nikad dosta šopinga 

Svake godine čitaoci Travel + Leisure glasaju za najbolje hotele, brodove, ostrva i još mnogo toga na osnovu svojih iskustava. Kada su glasali za najbolje gradove, razmatrali su znamenitosti i kulturu, hranu, prijateljstvo lokalnih stanovnika i naravno, trgovačku scenu.


- Možda je bolje kupovati u Hong Kongu, nego u svim Sjedinjenim Državama i Evropi. Ima toliko toga da se vidi i kupi u ovom prelepom gradu - rekao je jedan čitalac.
RepublikaFoto: pixabay.com
Hong Kong najbolji za kupovinu 

Njujork, takođe, nije samo za etiketiranje dizajnera. "Low-key“ butici i skrivene prodavnice su najbolja mesta koja otkrivaju savremenu, urbanu estetiku Njujorka. 


Koncept najboljih gradova za kupovinu podrazumeva idealno kombinovanje velikih robnih kuća i brendiranih butika koji su pogodni za ljude različitih nivoa prihoda. Ponekad je jedan od najboljih načina upoznavanja grada ono šta imaju na prodaju.

TOP 10 lista uključuje sledeće gradove...

- Milano

- Hong Kong 

- Bankok

- Dubai

- Pariz

- Firenca

- Tokio

- Singapur

- Meksiko

- Rim

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading