POČINJE SAJAM TURIZMA: Letovanje upola cene!

Autor: novosti.rs

Razonoda

22.02.2018

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu počinje u četvrtak, a organizatori i 1.200 učesnika očekuje da će ove godine biti oboren prošlogodišnji rekord od 75.000 posetilaca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Izlagači iz 55 zemalja sveta će u četiri hale beogradskog sajma nuditi specijalne cene i popuste od pet do 50 odsto za turističke aranžmane. Turističke organizacije će promovisati nova odredišta i brošure, a poseban mamac za posetioce su i brojne nagradne igre sa vrednim nagradama.

- Četiri dana sajma prilika su da naši građani uplate letovanje, ali i da provedu vikend ili odmor u Srbiji uz vaučere - kaže Renata Pindžo, pomoćnik ministra za turizam.- Prethodna godina je bila rekordna za svetski turizam, a naš region prednjači u Evropi.

Prošla godina je bila rekrodna za Srbiju, a ova će biti u znaku reformi u smislu digitalizacije i poreskih izmena. Upravo su stupile na snagu subvencije za turističke agencije koje dovode strane turiste Srbiju.

- Polovina naših turista su domaći gosti i sajam je prilika da se predstavimo našim građanima, pa sve pozivam da dođu u halu četiri i vide najnovije iz Srbije - kaže Marija Labović, direktor Turističke organizacije Srbije.- Predstavićemo se kao spoj tradicije i modernog, a najviše ćemo predstaviti istorijsko nasleđe i aktivan odmor.

Zemlja partner najveće turističke manifestacije u regionu je Grčka u kojoj letuje najveći broj srpskih turista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading