TOP 5 JEFTINIH EGZOTIČNIH DESTINACIJA

Autor: Republika

Razonoda

18.04.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajt Booking.com nedavno je otkrio pet letnjih destinacija koje su tokom letnjih meseci najisplativije i za koje možete uštedeti čak 50 odsto od njihove stvarne cene u sezoni. Pogledajte listu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kordoba, Španija

Kordoba u Andaluziji osim što je poznata po svojoj gastronomiji i neverovatnoj arhitekturi, poznata je i po toploj klimi čitave godine. U avgustu cene su 50 odsto niže nego inače, stoga Kordobu treba obići krajem leta kada je vreme neverovatno, a grad prilično oslobođen od turista i gužve.

Patong, Tajland

Plaža Patong je jedna od najpoznatijih plaža na Puketu i puna je barova, klubova i restorana, pa je idealna za godišnji domor. Zanimljivo je da je Patong najjeftiniji u junu i to za čak 49 odsto nego inače. Oni koji posete ovo mesto mogu uživati u neverovatnom noćnom životu koji se nudi, idiličnim plaćama i ukusnoj hrani.

Nju Orleans, SAD

Grad u kojem je nastao džez i koji odiše umetnošću, restoranima, istorijom i arhitekturom je za čak 48 odsto jeftiniji u avgustu u poređenju sa ostalim mesecima kada su hoteli i dvostruko skuplji. Osim što je u avgustu Nju Orleans najjeftiniji, tada je i Mesec muzeja, ali i muzičkih festivala poput Satchimo Summerfesta.

Salvador, Brazil

Salvador je za 29 dosto jeftiniji ako u njemu letujete u decembru. Neverovatna obala, specifična kuhinja koja osvaja na prvi griz i jedan od najvećih karnevala na svetu dovoljni su razlozi da razmislite o ovoj egzotičnoj destinaciji.

Zlatna obala, Australija

Raj za surfere, ali duge peščane plaže, tematski parkovi i dugi sunčani dani pravi su razlog da se uputite na „kraj sveta“. Osim što je u februaru smeštaj jeftiniji za 34 odsto, postoji još jedan benefit – manjak turista i gužve, pa stoga možete potpuno sami uživati na velim i dugačkim peščanim plažama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading