SNAĐI SE, KO MOŽE: Američka avio-kompanija "izbacila" putnike na slepo!

Autor: b92.net

Razonoda

23.04.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetine putnika ostalo je zaglavljeno na aerodromu u Meksiku nakon što je nakon prinudnog sletanja američka avio-kompanija San Kantri erlajns odlučila da ne pošalje drugi avion koji bi ih pokupio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ludilo na aerodromu

Prinudno sletanje aviona prouzrokovale su snežne padavine, koje su na Međunarodni aerodrom Mineapolis-Sent Pol sručile tridesetak centimetara snega, piše Biznis insajder. 

Nažalost, letovi kompanije ka Los Kabosu i Mazatlanu bili su sezonske prirode, a otkazani letovi bili su poslednji u sezoni, tako da je putnicima, umesto preusmeravanja na drugi let, isplaćena puna cena karte i rečeno da sami biraju svoj let. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Izvršni direktor kompanije saopštio je da u tom trenutku nisu imali na raspolaganju nijedan slobodan avion, što znači da bi morali da otkažu neki drugi let u slučaju da pošalju jednu od svojih letelica u Meksiko. 

Kompanija takođe nema saradnju sa drugim avio-kompanijama po pitanju prebacivanja putnika na njihove letove u vanrednim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading