POSAO IZ SNOVA: Turska traži "profesionalne turiste"!

Autor: travelmagazine.rs

Razonoda

28.05.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko volite da putujete, aktivni ste na društvenim mrežama, dobro govorite engleski i slobodni ste ovog leta, Turska vam nudi priliku da postanete "profesionalni turista".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Turska opština Ortaca raspisala je konkurs za "najbolji posao u Turskoj", koji podrazumeva upoznavanje sa oblastima Ortaca, Dalyan i Sarigerme u provinciji Muğla i dokumentovanje i promovisanje ovog putnog iskustva na društvenim mrežama.

Inače, Dalyan je poznat po svojim 2.500 godina starim grobnicama u stenama i 3.000 godina starom drevnom gradu Kaunosu. Ko pobedi na konkursu, od 01. do 31. avgusta će intenzivno posećivati sve turističke lokacije i sadržaje u ovim oblastima, uključujući hotele, restorane i barove. Zanimljive aktivnosti uključuju rafting u Dalamanu, posetu Iztutzuu, istraživanje jezera Sulungur i Koycegiz, posetu zalivu Asi, ronjenje u Dalyan-u, opuštanje u lekovitom blatu i odlazak u organske vrtove nara. Sva iskustva i utiske treba u vidu fotografija, videa i postova deliti na društvenim mrežama.

Konkurs je otvoren 15. maja i trajaće do 14. jula, a pobednika će 18. jula proglasiti gradonačelnik Ortaca-e. Od kandidata se očekuje da budu aktivni na društvenim mrežama, da su iskusni putnici, da su komunikativni, talentovani fotografi, da dobro govore, pišu i čitaju na engleskom jeziku, da imaju vozačku dozvolu, ne pate od hroničnih bolesti i da nemaju kriminalni dosije. Aplikacije za posao se podnose na sajtu opštine Ortaca, gde se mogu pronaći i detaljne informacije u vezi sa poslom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading