Najveći vodeni park Evrope u kojem se kupa 365 dana u godini

Autor:

Razonoda

04.06.2018

01:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedesetak kilometara od Berlina, u bivšem vazduhoplovnom hangaru, smestio se najveći tropski vodeni park u Evropi. "Tropical Island Resort" prostire se na 6.47 hektara, a odjednom može da ugosti čak 6.000 posetilaca. Najbolje od svega? Otvoren je tokom cele godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

U hangaru vladaju pravi tropski uslovi - toplo je i vlažno, nezavisno od spoljašnjih vremenskih prilika. 

Parkom dominira kišna šuma koja se proteže na 10.000 kvadratnih metara i sastoji od 50.000 biljaka. Ona je dom i raznim tropskih životinja, poput flamingosa, paunova i crveno - plavih ara. 


Namenjen je gostima svih generacija i profila. Za decu je rezervisan "Tropino Club" koji nudi vožnju minibrodovima, zabavne tobogane i vodene igre uz koje im nikad neće biti dosadno. 

Odrasli mogu da se opuste u laguni koja je napravljena po uzoru na balijske, uživaju u sauni ili drugim spa uslugama i okupaju se u takozvanom "tropskom moru", koje prekriva površinu veličine tri olimpijska bazena. 


Pre dve godine otvoren je i spoljašnji deo po imenu Amazonija, koju je zbog temperatura najbolje posetiti u letnjim mesecima, piše Punkufer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading