Upoznajte egzotičnu Tursku sa Belvi Travelom! Cena paket aranžmana već od 439€

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

27.06.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravo je vreme za odmor, a ako još niste odlučili gde da napunite baterije i pustite da vas miluju sunčevi zraci na divnim plažama - Belvi Travel vam nudi sjajna rešenja!

Belvi Travel vas ovo leto vodi u Tursku – Antalijsku regiju, raj za porodični odmor. Besplatno boravi i do troje dece u resort hotelima u Alanji, Sideu, Beleku, Lari i Kemeru.

Foto: Promo foto

Izdvajamo za vas SPECIJALNE PAKET ARANŽMANE u Alanji i Kemeru.

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Prema legendi, Marko Antonije poklonio je ovaj deo sredozemne obale Kleopatri. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra plaža, prostire se od centra grada na zapadni deo obale. Plaže i hoteli nalaze se u samom gradu i monoštvo luksuznih i sadržajnih hotela, barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom internacionalne i nacionalne kuhinje. Izbor nije lak, između živahnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć, peščanih plaža, čistog mora, istorijskih spomenika, lepote prirode, velikog broja, radnji sa robom iz celog sveta, noćnog života…

Kemer se nalazi 40 km od Antalije, na obodu planine Taurus sa obalom dužine 52 km. Obala ima tipičnu mediteransku klimu, sa suvim danima i toplim morem. Regija Kemera predstavlja poznatu turističku oblast koja nudi brojne hotele sa naglašenim komforom i bogatim originalnim sadržajima. Kemer sa svojim popločanim ulicama, mediteranskom atmosferom, brojnim arheološkim nalazištima, čajdžinicama, kafterijama i restoranima nudi turistima miran odmor, provod i kupovinu. Ovde je priroda harmonično pomešala more, planine i četinare. Plaže su raznolikih veličina, uglavnom šljunkovite rasute uz čisto, plavo - tirkizno more. Do starog grada Phaselis udaljenog 15 km od Kemera može se stići brodom, a do planinskog vrha Tahtali na planinskom vencu Taurus, stiže se žičarom, odakle se pruža se pogled na divlji Taurus pod snegom čak i u avgustu, a sa druge na najlepša letovališta i plaže regije.

Foto: Promo foto

Diamond Hotel 3* nalazi se u centru Alanje. Peščano – šljunkovita plaža Maren, udaljena 700 m od hotela, do koje se ide ulicom, ležaljke i suncobrani su besplatni uz konzumaciju. Kejkubat plaža je 200 m od hotela, do koje se isto tako dolazi ulicom, ležaljke i suncobrani uz doplatu. Hotelski sadržaj čini spoljašni bazen, dečiji bazen, bar na bazenu, restoran, bežični internet u hotelu. Usluga u hotelu je polupansion.

Besplatno borave dvoje dece – prvo dete do 13 godina i drugo dete do 2 godine.

SPECIJALNA PONUDA:12.07. i 22.07. paket aranžman cena od 439€ HB, dodatni popust 50€

Konakli Nergis Butik Hotel 4* nalazi se u oblasti Konakli, 12 km od centra Alanje. Plaža je sopstvena, peščano – šljunkovita, 200 m udaljena od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu uz depozit. Hotelski sadržaj čini restoran, a la carte restoran,  loby bar, bar kod bazena, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, manji dečiji bazen, pikado, stoni tenis, košarka, odbojka, bar na plaži, wi fi internet je dostupan u javnim delovima hotela. Usluga u hotelu je all inclusive.

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 13 godina i drugo dete do 7 godina.

SPECIJALNA PONUDA: 12.07. i 22.07. paket aranžman cena od 549€ AI, dodatni popust 50€

Foto: Promo foto

Fame Residence Park Hotel 4* nalazi se u centru Kemera. Poseduje sopstvenu plažu koja je od hotela odvojena šetalištem. Na plaži se nalazi krupan kamen -oblutak. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Peškiri za plažu uz depozit. Hotelski sadržaj čini glavni restoran, 2 bara, a la carte restoran – mix turske, riblje I kineske kuhinje (uz prethodnu rezervaciju i doplatu), lobby bar, wifi internet u lobiju (besplatno), dečiji bazen, otvoren bazen, stoni tenis. Usluga u hotelu je Fame All Inclusive.

Besplatno boravi dete do 6 godina.

SPECIJALNA PONUDA: 22.07. paket aranžman cena od 849€ FAI, dodatni popust 7%

Justiniano Club Hotel 4* se nalazi u oblasti Okurčalar, 35 km od Alanje. Plaža je sopstvena, peščano-šljunkovita, duga 100m i široka 50m. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Hotelski sadržaj čini 1 glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji – besplatno 1x tokom boravka), 4 bara, 2 bazena , bazen za decu, unutrašnji bazen, bazen sa 3 tobogana, igralište za decu, mini klub (4-12godina), odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, dnevne i noćne animacije, tursko kupatilo, sauna (besplatno), wi-fi besplatan u lobiju. Usluga u hotelu je all inclusive.

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 15 godina i drugo dete do 7 godina.

SPECIJALNA PONUDA: 12.07. i 22.07 paket aranžman cena od 739 € AI, AVIO KARTA za PRVO dete do 15 godina 79€

Karmir Resort 5* hotel se nalazi u oblasti Goynuk, 8 km od Kemera. Hotel poseduje sopstvenu plažu šljunkovitu, udaljenu 200 m od hotela i do nje se prelazi prometna ulica. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Privatni paviljoni (uz doplatu), peškiri za plažu (uz depozit).Hotelski sadržaj čini glavni restoran, 2 a la carte restorana italijanski i turski (uz prethodnu rezervaciju I doplatu), spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, dečiji bazen i bazen sa toboganima, 4 bara, amfiteatar, dečji mini klub “Carmir” (4-12 god.), junior klub (13-17 god.), teniski tereni, mini fudbal, stoni tenis, wifi internet (besplatano) u lobiju. Usluga u hotelu je  ultra all inclusive.

Besplatno boravi dete do 7 godina.

SPECIJALNA PONUDA: 22.07 paket aranžman cena od 999 € UAI, dodatni popust 7%

Foto: Promo foto

Justiniano Park Conti 5* hotel se nalazi u oblasti Okurčalar, udaljen 35 km od centra Alanje. Hotel poseduje sopstvenu, peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu, peškiri za plažu uz depozit.
Hotelski sadržaj čini 1 glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji – besplatno 1x tokom boravka), 4 bara, poslastičarnica, spoljašnji bazen, bazen za decu, unutrašnji bazen, bazen sa 3 vodena tobogana, igralište za decu, mini zoo, SPA (tursko kupatilo, sauna), fitnes centar, aerobik, teniski teren, wifi besplatno u lobiju, mini klub (4-12 godina), stoni tenis, odbojka na plaži, mini fudbal, disko. Usluga u hotelu je all inclusive.

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 15 godina i drugo dete do 7 godina.

SPECIJALNA PONUDA: 12.07. i 22.07 paket aranžman cena od 769 € AI, AVIO KARTA za PRVO dete do 15 godina 79€

Fantasia Hotel De Luxe 5* nalazi se u regiji Camyuva, udaljen 10 km od Kemera. Hotel se nalazi na samoj plaži, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Hotelski sadržaj čini glavni restoran, 4a’la carte restoran (turski, italijanski, kineski – besplatno uz rezervaciju, a riblji restoran – uz doplatu), 5 barova, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, 3 vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, odbojka na plaži, košarka, mini fudbal, pikado, stoni tenis, 2 teniska terena, animacije, muzika uživo, diskoteka, dečiji meni, dečiji bazen, mini klub (od 4 do 12 god), junior klub (od 12 do 16god), bežični internet (kod lobi bara i restorana). Usluga u hotelu je ultra all inclusive.

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 12 godina i drugo dete do 2 godine.

SPECIJALNA PONUDA: 22.07 paket aranžman cena od 1129 € UAI, AVIO KARTA za PRVO dete do 12 godina 79€

Mukarnas Spa & Resort 5* hotel se nalazi 35 km od Alanje, u oblasti Okurčalar. Hotel poseduje sopstvenu plažu, šljunkovitu, 200 m dugačku. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Hotelski sadržaj čini glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, riblji, daleko-istočni restoran – uz doplatu),  snack restoran, poslastičarnica, bar na plaži, 5 barova, spoljašnji bazen, aqua park, luna park,  dečiji bazen, unutrašnji bazen, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, animacioni program za decu i odrasle – dnevni i večernji, diskoteka, aerobik, odbojka na pesku, mini fudbal, mini golf, košarka, pikado, skvoš, mini club (4-12 godina), dečije igralište, mini disko, wifi internet. Usluga u hotelu je ultra all inclusive.

Besplatno boravi dete do 13 godina.

SPECIJALNA PONUDA: 12.07. i 22.07 paket aranžman cena od 1089 € UAI, AVIO KARTA za PRVO dete do 13 godina 79€

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading