UVEK TOPLO: Ovo su plaže na kojima se ne izlazi iz vode (VIDEO)

Autor: mondo.rs

Razonoda

21.07.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo na kojim plažama nikad ne morate da brinete o temperaturi vode.

RepublikaFoto: youtube.com/SkyHiLife
Negril

Okean koji zapljuskuje ovaj deo obale Dominikanske Republike uvek je topao, "najhladniji" je kad je temperatura oko 26 stepeni Celzijusa. Plaža Boka čika je zaštićena koralnim grebenom, tako da je voda mirna i relativno plitka, kao bazen.

Negril na Jamajci ima vodu koja je među najtoplijima na Karibima. Tokom cele godine temperatura vode je oko 27, 28 stepeni Celzijusa. Voda je mirna, tirkizna i mami vas da pređete preko blistavog, belog peska i zaplivate…

Na Baliju ne morate da brinete, temperatura vode na Kuta plaži tokom godine je uvek oko 27 stepeni.

Havaji generalno važe za raj na zemlji, ali Kauai ostrvo ima plaže sa najtoplijom vodom, čija se tempeatura kreće između 25 i 28 stepeni tokom cele godine. A ako se umorite od plivanja na Kalapaki plaži, tu su i časovi surfovanja, takođe tokom cele godine.

Turiste na Arubi očekuje temperatura vode od oko 27 stepeni, bez obzira na doba godine, a Surfsajd plaža omiljena je među lokalnim stanovništvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading