USRED BRISELA ŠTRUMFOVSKO SELO! Ovo je prava atrakcija za najmlađe!

Autor: travelmagazine.rs

Razonoda

30.07.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove godine mali plavi likovi iz čuvenog crtaća Štrumfovi pune 60 godina i u njihovu čast je u Brussels Expo-u, u blizini Atomium-a, otvoreno pravo štrumfovsko selo. Atrakcija nazvana The Smurf Experience posetiocima nudi jedinstvenu priliku da urone u magični svet ovih simpatičnih šumskih stvorenja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Hologrami, virtuelna realnost i brojni specijalni efekti čine iskustvo vema uverljivim, a posetioci mogu da pričaju sa Štrumfovima i istražuju selo.

Avanturisti mogu da pomognu Velikom Štrumfu da pobedi zlog Gargamela. U okviru sela otvorena je i izložba posvećena Štrumfovima, koje je davne 1958. godine kreirao belgijski umetnik Peyo. Danas postoji preko 1.000 likova.

Osim zabave, mališanima je ovde omogućeno i da nauče nešto o univerzalnim vrednostima koje promovišu Štrumfovi, a to su tolerancija, solidarnost i prijateljstvo, ali i očuvanje životne sredine.

The Smurf Experience traje oko dva sata, a cena ulaznice iznosi 17 eura za odrasle, 11 eura za decu, dok porodična karta staje 52 eura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading