POSAO I ZADOVOLJSTVO: Putujete, pijete džin i zarađujete

Autor:

Razonoda

18.08.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati brend "Bombay Sapphire" i "Inception Group" došli su na ideju da ponude posao za nekog ko će njihov proizvod reklamirati na najboji mogući način, a pritom će se i ludo zabavljati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo je putovanje za dvoje, a plata nije naznačena. Ali ako vam zvuči zanimljivo da putujete svetom i zarađujete, ovo je za vas.

Ako vam već sad zvuči zanimljivo, biće još zanimljivije kada čujete da na tim putovanjima odabrana osoba neće biti sama. Naime, ovo je posao za dvoje. 

Kandidati koji se prijavljuju za ovakav posao moraju da budu pismeni, da imaju pasoš, jer njihov posao će uključiti putovanja u Mumbaj, Hongkong, Tokio, San Francisko, Njujork, Lisabon počevši već od ovog meseca. 


Oni koji dobiju ovaj posao globalnog ambasadora spomenutog džina na putu će provesti tri meseca, a svoja iskustva će doživljavati i opisivati u blogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading