Dubai - preporuka za hotele

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

22.10.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Foto: Promo foto

Povoljna klima, razna dešavanja, zabava za svakoga i odlični hoteli proizveli su Dubaji u svetski turistički centar. Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi veliki izbor hotela za svačiji ukus i aranžmane preko cele godine.

U okviru jesenje šok akcije za polaske u oktobru, novembru i decembru Wayout daje dodatni popust na cene u iznosu od 50 eur po osobi. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs.

Foto: Promo foto
Hotel Media One

Media One Dubai 4*

Hotel Media One je izuzetno pozicioniran, na samo nekoliko minuta hoda od Marine Dubai i najbliže stanice metroa, 15 minuta vožnje od tržnih centara Mall of The Emirates i Ibn Battuta Mall. Nedaleko je čuvena plaža Barasti klub, poznata kao carstvo provoda za starije od 21. godine - preko dana bar na plaži, u večernjim satima otvorena scena. Hotel ima moderno uređene sobe, sve imaju LCD TV sa satelitskim kanalima, besplatan pristup internetu, mini bar, i pribor za pripremu čaja/kafe. Iz pojedinih soba pruža se slikovit pogled na Dubai i ostrvo Palm Džumeira. U restoranu MED pripremaju se jela mediteranske kuhinje, a iz bara na krovu hotela THE DEK ON 8, pruža se panoramski pogled. Gostima su na raspolaganju i spoljašnji bazen i odlično opremljena teretana.

Foto: Promo foto
Signature Hotel & Spa Marina Dubai

Signature Hotel & Spa Marina Dubai 4*

Sa prelepim pogledom na Marinu, hotel se nalazi nedaleko od glavnih tržnih centara Jumeirah Beach Residence, Marina Mall i Mall of Emirates. Sobe mogu biti tipa studio ili  jednosobni i dvosobni deluxe apartman. Svaki studio ili apartman imaju kompletno opremljenu kuhinju (mikrotalasna rerna, zamrzivač, toster, mašina za sudove), mašinu za pranje veša, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu). U sklopu hotela se nalaze restoran, spoljašnji bazen, barovi koji rade bez prestanka, sala za sastanke, SPA centar, teretana. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, uz mogućnost doplate za ručak ili večeru.

Foto: Promo foto
Somewhere Hotel Al Barsha

Somewhere Hotel Al Barsha 4*

Hotel se nalazi u oblasti Al Barsha Tecom, svega 5 minuta vožnje metroom od tržnog centra Mall of The Emirates. Hotel ima spoljašnji bazen koji je u funkciji tokom cele godine. Sobe su klimatizovane, sa dnevnim boravkom i LCD televizorom, mini barom, aparatom za čaj i kafu, internet konekcijom i sefom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading