Ne ostavljajte utisak očajnice: Zbog ovih stvari muškarci beže iz veze

Autor: Republika

Lifestyle

14.01.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da bi se dopale muškarcima, žene često svesno, ali i nesvesno, menjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima mogu da postignu samo efekat suprotan od željenog.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo nekoliko grešaka zbog kojih će vam gotovo svaki muškarac okrenuti leđa: 

1. Ostavljate utisak nesigurne žene 

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad sasvim slučajno umeju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti. 

2. Mislite samo na njegovu seksualnost, a ne na emocije 

Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma. 

3. Ne umete da prepoznate potencijal za vezu 

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će prevideti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće znake, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedeli sve većih razočaranja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading