NEOBIČAN KRITERIJUM ZA ODABIR PARTNERA: Najpotentniji ljubavnici imaju nultu krvnu grupu

Autor:

Lifestyle

31.01.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci sa krvnom grupom A, B i AB imaju četiri puta veće šanse da pate od impotencije

Muškarci sa nulta krvno grupom imaju najmanje šansi da razočaraju partnerke

Glavni uzroci za problem sa muškom potencijom su godine, gojaznost, dijabetes i razne druge bolesti, a naučnici su potvrdili da i krvna grupa ima veze sa erektalnom disfunkcijom. Tako se pokazalo da muškarci sa krvnom grupom A, B i AB imaju četiri puta veće šanse da pate od impotencije od onih sa nultom krvnom grupom, pokazalo je nedavno istraživanje. Ovo istraživanje je utvrdilo i da krvna grupa utiče i na rizik od razvijanja srčanih bolesti.

Ova i slična istraživanja nisu nikakvo iznenađenje za Japance, koji i na romantičnim sastancima jedno drugo pitaju koja si krvna grupa, umesto npr. koji si znak u horoskopu. Naime, njima je ovo bitan kriterijum pri odabiru partnera jer veruju da krvna grupa i RH faktor utiču na to kako ispoljavamo emocije, kakve partnere biramo, šta bi trebalo da jedemo, kako se slažemo s okolinom... Proverite s kojim krvnim grupama se vi najbolje slažete.

0+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Dobro se slažu sa 0+, A+, a u nekim slučajevima i sa muškarcima sa 0- krvnom grupom. Između njih i muškaraca sa 0+ grupom postoji neka tajna veza, neobjašnjiva, dok muškarci sa A+ grupom znaju često da budu autoritativni. Ljupke su i društvene sve dok ima novca. Umeju da budu ljubomorne i posesivne.

MUŠKARCI

Rođene vođe i samuraji. Oni lako pronalaze zajednički jezik sa ženama A+ grupe, a mogu lepo da se slažu i sa 0-. Imaju potrebu za ljubavlju koliko i za hranom, vole snažno i znaju da prirede iznenađenje. Znaju i da budu veliki egoisti, da seks doživljavaju kao takmičenje, ali i da brzo gube interesovanje za partnerku.

0-

ŽENE

Njima je najteže da zatrudne, a najbolje šanse za to imaju s muškarcima iste krvne grupe. Par u kom oba partnera imaju 0- krvnu grupu se ubraja u one koji ne guše jedno drugo, mogu da pomere planine i podržavaju se. Ne zadržavaju ništa za sebe, pa znaju da izlude muškarce. Lako izlaze na kraj sa muškarcima AB krvne grupe.

MUŠKARCI

Tragaju za udobnim životom i smatraju da život ne treba komplikovati. Zato često završavaju u vezi s nekim ko im ne odgovara. Odgovorni su, žene ih vole, ali najbolju energiju osećaju sa damama nulte ili A- krvne grupe. I veza sa ženom koja ima B- krvnu grupu može da funkcioniše, ali moraju da postoje ista interesovanja.

A+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Dobro se slažu sa muškarcima iste grupe ili A-, a često i AB+. Šansa da veza uspe postoji i sa muškarcem koji je 0- grupa, ali je ta priča komplikovanija. Muškarac sa A- grupom zna da naruši harmoniju, pa je najbolji izbor onaj koji je A+ i AB+ ako postoji hemija. Nisu romantične, ali poštuju partnera. Znaju da budu kreativne i senzibilne, ali i gorde i tvrdoglave.

MUŠKARCI

Dobro se slažu sa A, B i AB+ ženama, ali će ih uvek najpre privući žena iz sopstvene krvne grupe. Rano se odlučuju na brak i važno im je da u partnerkama imaju i prijateljicu i ljubavnicu. Odani su i verni i na prvu loptu nisu uopšte interesantni, a svoje kvalitete iskazuju u dugim vezama.

A-

ŽENE

Najbolje se slažu sa muškarcima iste krvne grupe ili AB-. U igru ulaze i muškarci sa 0- krvnom grupom iako ih dame često doživljavaju kao nametljive. Žele nekog ko će ih uvek razumeti. Upravo to mogu pronaći u muškarcu sa istom krvnom grupom koju i one imaju. Veze su ostvarlive i sa partnerima B- i A+ grupe, ali uglavnom ne traju dugo.

MUŠKARCI

Srećni su kada imaju prostora i vremena da istraže svoja osećanja. Treba im neko da ih preusmerava, pa je produktivan samo kada kraj sebe ima ženu sa 0- ili A- grupom. Veza sa damama AB- grupe je perspektivna samo kada im se partnerka mnogo dopada, dok je veza sa onima koji imaju B- grupu poprilično komplikovana.

B+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Tragaju za jakim muškarcem. Najbolje se uklapaju sa jačim polom iz kategorije 0+ i B+. Veza sa A+ muškarcem se ne preporučuje jer ovaj tip zna da bude izuzetno osećajan, što je suprotno od onoga što one smatraju idealnim. U stalnoj su potrazi za pažnjom, znaju da budu prezahtevne i često se kasno odlučuju za brak.

MUŠKARCI

Najbolje se slažu sa ženama iz iste grupe, ali im odgovaraju i žene koje su iz A+ ili AB+ kategorije. Strastveni su, umeju ženu da tretiraju kao kraljicu, ali ih u Japanu smatraju neodgovornim i sebičnim, tako da se ženama savetuje da ih izbegavaju.

B-

ŽENE

Odgovaraju im muškarci iste krvne grupe. Potencijalno dobri partneri su i sa AB- grupom, koji im pomažu da čvrsto stoje na zemlji. Veza sa partnerima 0- grupe može da uspe ako se oba partnera rukovode istim ciljevima, dok se oni sa A+ i B- grupom ne smatraju dobrim izborom. Vole posao, fokusirane su na karijeru.

MUŠKARCI

Često ih privuku žene sa 0- krvnom grupom iako one nisu najsjajniji izbor. Najbolje se uklapaju sa damama koje pripadaju B ili AB-grupi jer ih one odlično razumeju i umeju da istrpe. Skloni su sebičluku, neodgovornosti i niko ih ne uzima za ozbiljno.

AB+

Foto: pixabay.com

ŽENE

Vole da se zabavljaju i često beže od ozbiljne veze. Najviše im odgovaraju muškarci sa AB krvnom grupom, bilo pozitivnom, bilo negativnom, ali im prijaju i oni sa A+, B+ ili 0+. Veoma su tolerantne, pa samim tim često znaju da naprave grešku pri procenjivanju partnera. Muškarca doživljavaju kao mističnu osobu, a najviše vole avanturističke tipove.

MUŠKARCI

Sa njima je lako biti u vezi. Vole da se udvaraju, vole uzbuđenja, ali isto tako uvek daju manje ljubavi u odnosu na količinu koju dobijaju.

AB-

ŽENE

Izuzetno su tolerantne, pa se tako često vezuju za partnere koji im nisu u potpunosti odgovarajući. Podjednako im prijaju muškarci sa A, B i AB- grupom, ali se, dugoročno gledajući, najviše isplati da odaberu partnera sa AB- grupom, sa kojim mogu da ostvare divnu životnu priču. Nemaju poteškoća kada je komunikacija u pitanju.

MUŠKARCI

Razapeti su između svoje A i B prirode, pa ih zbog toga često doživljavamo kao lude naučnike. Metodični su, inteligentni i pomalo blesavi. Među njima je najveći broj genijalaca, ali i "posebnih" slučajeva. Najviše im odgovaraju žene sa AB- i B- krvnom grupom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading