RAZBIJTE RUTINU: Ovih 5 seks igrica napraviće vatromet u krevetu

Autor:

Lifestyle

05.02.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutina koja vodi u monotoniju može da bude pobugna po vašu vezu. Zato je važno da svoj seksualni život obogatite igricama u krevetu koje će oboma dodatno raspaliti maštu.

Zavodljiva igra zalogaja

Umakanje komadića voća u istopljenu čokoladu jedan od najboljih načina da započnete igru koja će voditi seksu. Pre no što svaki zalogaj stavite u usta, senzualno ga obližite sa svih strana. To će razbuditi partnerovu maštu.

Čoveče zapali se

Ovu igricu igrajte sa dve kockice. Na površinu jedne kockice nacrtajte omiljene ili još neisprobane poze u seksu, a na površinu druge kockice ispišite mesta: kuhinja, autotomobil, lift. Bacite obe kockice istovremeno i one će vam odrediti seks-pozu i mesto.

RepublikaFoto: pixabay.com

Flaša istine

Nacrtajte krug na kartonu i podelite ga na delove. U svaki deo upišite mesta na telu - usne, vrat, obraz, grudi, noge, ruke, leđa, a u jedno polje upišite reči "po tvom izboru". U sredinu kartona stavite bocu i zavrtite je. Kada se flaša zaustavi, grlo će pokazati polje na kojem je ispisan deo tela partnera koji morate da poljubite, a u drugom krugu izmasirate. U polja upišite i seksi zahteve poput francuskog poljupca, striptiza koje će morati da ispuni onaj ko je zavrteo bocu.

Vruće kockice

Nabavite dve kockice, nešto veće od onih za čoveče ne ljuti se. Na stranicama jedne kocke napišite radnju koju partner treba da uradi (poljubi, lizne, izmasira).  Na stranice druge kocke ispišite delove tela, poput usne, uvo, vrat. Obe kockice bacitite istovremeno i ispunite ono što piše na gornjim stranama.

RepublikaFoto: pixabay.com

Monopol

Pravila su tu da bi se kršila, a njihovim izmenama ćete i te kako doprineti bogatijem seksualnom životu. Sa partnerom nemojte igrati klasičan Monopol, već pomalo modifikovan. kada se zaustavite na partnerovoj teritoriji, nemojte ga isplaćivati u novcu, već maštovitom seks-akcijom prema svom ili njegovom izboru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading