Promenila je 7 različitih profilnih fotografija, a jedna je privukla najviše bogataša

Autor: Republika

Lifestyle

07.02.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajlej Liana odlučila je da proba nekoliko različitih autfita na svom profilu kako bi testirala kakve žene najviše privlače muškarce i kako bi bolje razumela šta je to što muškarci žele.

RepublikaFoto: facebook

Tokom eksperimenta, ona je provela dve nedelje u transformaciji svog izgleda od plavuše koja voli da partija, preko obdarene brinete do zečice iz teretane. Pronašla je najviše muškaraca kada je bila ona prava, a par ljupkih muškaraca javilo joj se kada je objavila fotografije na kojima nosi naočare jer je izgledala više kao intelektualka.

- Ukoliko želite nekog bogataša, plava kosa j eonda obavezna. To je privuklo mnoge muškarce sa parama koji su hteli da me odvedu na večeru i vino pre nego me odvuku u krevet, rekla je ona.

Dva izgleda koja nisu imala nikakvog rezultata su onaj u kome je nosila naočare i onaj kada nije imala na sebi ni trunku šminke. Ukoliko želite samo seks, savetuje da naglasite dekolte, nabacite osmeh i izgledate kao da ćete svakog trenutka da prasnete u smeh.

- Koristite i neke footgrafije na kojima izgledate mlađe kako biste sakrili vaše prave godine, jer svi to na društvenim mrežama rade, dodala je.

Kada je bila brineta imala je 87 udvarača koji su najčešće tražili seks. Ovo joj je bio ubedljivo najupečatljiviji stajling, a prilazili su joj mlađi muškarci koji se nisu libili da joj šalju njihove smele seksi fotografije.

Zabavna plavuša je osvojila 43 udvarača od kojih su većina bili bogati stariji muškarci. Bez sumnje bilo je tu oženjenih starijih muškaraca koji su tražili samo dobru zabavu. Jednog od njih je kontaktirala i sa njim provela divan vikend u Marbelji.

Zečica iz teretane je osvojila 25 udvarača koji su bili u potrazi za društvom. Istakla je da je dosta muškaraca spremno da se sa nekom devojkom upozna u teretani za razliku od upoznavanja u restoranima koja su polako izbledela.

“Sva svoja” verzija nje je privukla 32 udvarača koji su bili u potrazi za ljubavi. Istakla je da uživa u razgovorima sa starijim i pametnijim muškarcima, a kako bi ih privukla objavila je fotografije cele figure.

Kada je nosila naočare javilo joj se samo 4 muškaraca, zbog čega savetuje da na slikama koje kačite na internetu izbegavate nošenje naočara.

Kao poslovna žena imala je nešto veći uspeh i dobila je poruke od 8 momaka. Iako je mislila da će ovako da privuče uspešnije muškarce ipak je privukla samo neke dosadnjakoviće.

Kada se pojavila na slikama bez šminke, niko nije hteo da je startuje. Izgleda da na internetu niko ne želi da vas vidi onakve kakvi ste zaista. Istakla je da ipak treba malo ulepšati profilne fotografije ukoliko želite da privučete nekoga na društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading