I dalje je zaljubljen u bivšu: Ovo su signali da je još nije preboleo

Autor: Republika

Lifestyle

06.05.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi često započinju nešto novo iako još uvek nisu u potpunosti raskrstili sa bivšima, pa tako sebi dodatno zakomplikuju ljubavni život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo su određeni signali i načini ponašanja koji mogu da vam otkriju nedostaje li vašem partneru bivša devojka.

Ostaje u kontaktu sa njom

Sasvim je normalno ostati u dobrim odnosima s bivšom devojkom kada muškarac u potpunosti iza sebe ostavi prošlost i ne gaji osećanja prema njoj. Ipak, ako traži načine da ostane u kontaktu sa njom, to može da bude pokazatelj da ipak želi nešto više od samog prijateljstva.

Stalno vas poredi

Spominjanja imena bivše devojke i prisećanja prošlosti, poređenja vaših navika, ličnosti, smisla za modu i drugih stvari s onim što je predstavljala ta devojka svakako je razlog za brigu. To se može dogoditi povremeno tokom određenih razgovora, ali ako pređe u rutinu, to se može smatrati alarmom na koji morate da obratite pažnju.

U dobrim je odnosima sa njenom porodicom

U redu je biti pristojan prema članovima bivše partnerke, ali nakon raskida nije normalno nastaviti biti deo porodičnih okupljanja. To pokazuje da je vaš partner još uvek vezan za njenu porodicu ili da pokušava da bude aktivno umešan u njihov život iz nekog razloga.

Izlazi na ista mesta

Ukoliko vaš partner preferira da vas vodi na mesta na koja je ranije odlazio s bivšom devojkom, to pokazuje da pokušava da oživi stara sećanja.

Komentariše njene postove 

Ako vidite da vaš partner prečesto i nepotrebno komentariše postove bivše devojke na društvenim mrežama, trudi se da ostane u kontaktu sa zajedničkim prijateljima ili pokušava da sazna šta se događa u njenom ljubavnom životu, onda vam je sve jasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading