Ne potcenjujte misionarsku pozu: Evo kako da uz nju doživite vatromet u krevetu

Autor: klix.ba

Lifestyle

07.05.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina ljudi misionarsku pozu u seksu doživljava kao dosadnu, a mi vam donosimo savete kako da je dodatno začinite.

Foto: Ilustracija

Da misionarska poza može da bude uzbudljiva, smatraju neki od najboljih seksualnih terapeuta koji su podelili savete kako da misionarski položaj podignete na uzbudljiviji nivo.

Seksolog Kris Maksvel Rouz tvrdi da ova poza može biti jednako „prljava“ kao i svaka druga poza u seksu. 


- Misionarska poza može biti slatka i romantična, ali s druge strane i gruba i "životinjska". Iskustvo dobrog seksa mnogo više zavisi od vašeg stava, nego od vašeg položaja. Kad shvatite šta želite, tražite to - kaže Rouzova. 

Koristite CAT tehniku 

CAT tehnika predstavlja varijaciju misionarske poze u kojoj žene lakše doživljavaju orgazme. Dok traje čin u misionarskoj pozi, muškarac treba da se pomeri prema gore nekoliko centimetara tako da baza njegovog polnog organa bude usklađena s klitorisom njegove partnerke. Žena zatim nogama omotanim oko njegovih bedara treba da priljubi genitalije i tako stvori pritisak i protivpritisak. 

Dodirujte se 
Dok vodite ljubav s partnerom stimulišite sami klitoris i dodirujte se. Uživajte u kontroli sopstvenog užitka i orgazma. Nemojte samo da ležite i da čekate da partner sve uradi sam. Ukoliko imate problem s pravim uglom, uzmite jastuk kao potporu. 

Nemojte se plašiti "prljavog" razgovora 
Biti dobar u krevetu uključuje i „seksi razgovor“. Budući da je naš mozak naš najveći polni organ, seksi razgovori u krevetu mogu dodatno da zagreju atmosferu u krevetu. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading