Od ovakvih muškaraca bežite glavom bez obzira!

Autor:

Lifestyle

22.05.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žene, nekada nećete primetiti znake za izbegavanje, ali ako naletite na ovu vrstu muškaraca bežite od njih što dalje!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oženjen ili zauzet

Neke žene se u vezu sa oženjenim ili zauzetim muškarcem upetljaju jer ih on ubeđuje da će se situacija uskoro promeniti. Ni u kom slučaju ne treba da pristajete na to da nekome budete druga, čak ni na pet minuta. Pored toga što pored sebe zaslužujete partnera kojem ćete biti jedina partnerka, ako se upletete u odnos gde ćete biti "druga", velike su šanse da će vam na kraju biti slomljeno srce, a da će on nastaviti po starom.

Ako ste se našle u ovakvoj situaciji, najbolje što možete da uradite je da se izmaknete i pustite ga da sam sredi svoj haos. U svakom slučaju, najbolje je da se uopšte ne uplićete u ovakve odnose.

Oporavlja se od duge veze

Ukoliko je nedavno raskinuo dugu vezu, vrlo je verovatno da neće odmah biti spreman za "pravu" vezu, tj. da neće sebe emocionalno uložiti u to, već ćete mu više biti nekakva uteha.

Ni muškarci ni žene najčešće nisu odmah posle raskida duge veze spremni da se ozbiljno posvete novom partneru. Čak i ako ne deluje tako, potrebno im je neko vreme da prebole prethodnu vezu.

Nije samostalan

Naravno, to se odnosi na odraslog muškarca, koji ima dovoljno godina da bude samostalan, ali to nije. Umesto toga, on se za sve i dalje oslanja na mamu, i što je još gore, nema ni nameru da uskoro bilo šta promeni u svom životu.

Drugim rečima, on još uvek razmišlja i ponaša se kao dečak, iako je već zreo muškarac. I to je sasvim OK ako pored sebe želite dečaka, ali ako želite muškarca, partnera jednakog sebi, ovakav tip muškaraca treba da izbegavate.

Majstor manipulacije

Ovakav muškarac je suptilan lažov, koji najčešće govori samo delove istine, a ostalo "prepravlja" po sopstvenom nahođenju. Možda laže tako što izostavlja pojedine delove priče ili otkriva samo one delove koji pravdaju njegove postupke.

Uvek ima izgovor za sve, a ako nekad kaže nešto čime vas povredi, ubediće vas da ste previše osetljivi, a po svaku cenu će izbegavati bilo kakvu odgovornost za sopstvene postupke.

Veze sa bilo kojim od ovih tipova muškaraca verovatno vam neće doneti ništa dobro, zato bi bilo najbolje da ih izbegavate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading