Bivši vam se javlja posle raskida: Stručnjaci imaju objašnjenje ZAŠTO

Autor: Republika

Lifestyle

05.06.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nijedan raskid nije lak, posebno kada se nakon određenog vremena javi bivši partner koji je i inicirao kraj veze.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Eksperti za Hafington post objašnjavaju zbog kojih se sve razloga bivši javljaju, iako bi trebalo da svako nastavi svojim putem.

Nedostajete mu

Prema mišljenju stručnjaka, bivši se najčešće javljaju jer se prisećaju prošlosti.

- Ljudi se sećaju kako je nekada bilo u vezi i bivši partner mu nedostaje. Moguće je i da mu nedostajete zbog seksa ili jer se oseća usamljenos, ali je vrlo moguće da želi da vam bude prijatelj - rekla je psiholog Samanta Rodman.

Oseća se krivim

Ako se vaša veza završila na ružan način, moguće je da se vaš bivši partner oseća krivim zbog nečega što je uradio, pa pokušava da se iskupi tako što će pokušati da održi normalan odnos sa vama. 

Želi da raščisti stvari

Ukoliko ste vi ta strana koja je prekinula vezu, moguće je da bivši želi da raščisti stvari nakon prekida pa se zato javlja.

- Veoma je verovatno da se javlja kako bi razjasnio šta se desilo, zašto ste prekinuli i kako biste mu pomogli da lakše svari prekid i složi stvari u svojoj glavi - rekla je terapeutkinja Ana Pos dodavši kako je moguće da bivši partner pokušava da vas osvoji ponovo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bivši se javlja i ako postoje stvari koje nisu raščišćene

Dosadno mu je

Uzmite u obzir i da je vašem bivšem možda dosadno i da želi da ispuni vreme nečim pa vam se zato javlja. Eksperti tvrde kako ne treba da trošite previše vremena na razmišljanje o tome šta vaš bivši želi od vas, potrebno je da mu se obratite i direktno i jasno raščistite stvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading