MISLITE DA STE PROFI? 3 greške koje pravimo kada se ljubimo

Autor: zadovoljna.dnevnik.hr

Lifestyle

13.09.2017

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od dobrog poljupca zaklecaće vam kolena, oznojiće vam se dlanovi i ubrzati rad srca. Mislili ste da ste svladali osnove ljubljenja još u školi? Razmislite malo bolje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Na žurite, već pratite signale partnerovog tela

 Evo tri najčešće greške koje pravimo kad spojimo usne sa svojim partnerom.

1. Agresivan početak 

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Na primer, agresivno spajanje usana neće rasplamsati strasti, već vas ostaviti s masnicama na i oko područja usana.

Umesto toga, započnite mekim spajanjem usana i podatnim poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogrešiti. 

"Od dobrog poljupca zaklecaće vam kolena, oznojiće vam se dlanovi i ubrzati rad srca"

 

2. Premalo jezika 

Niko ne voli kad mu neko "zabija" jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali čedno držanje jezika u usnoj šupljini takođe neće izazvati željeni efekt.

Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnicu, nežno prođite jezikom preko njenih rubova, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku. 

 

3. Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše telo. Kada se odvojite od partnera, možda ćete odlučiti da razigrano pređete usnama preko njegovog obraza ili čela. 

Nežan trenutak bi moglo da pokvari pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos, ili bradu. U tom trenutku, ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje da nastavite da se ljubite kao da se ništa nije dogodilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading