Želite da vas primeti? Evo 7 trikova kojima muškarci ne mogu da odole!

Autor: b92.net, Republika

Lifestyle

08.08.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrebno je samo sedam sekundi gledanja u ženu da bi se muškarac odlučio da li će da joj priđe. Da, možda zvuči čudno u današnje vreme, ali nauka tvrdi da je tako...

RepublikaFoto: pixabay.com
Pre svega budite svoje i ne radite ništa što ne želite...

Najbolja formula za uspeh u većini životnih situacija je - biti i ostati prirodan.

Doduše, u nekim situacijama, kao onda kada želite da vas on primeti, nije na odmet da malo glumite... i poslužite se kojim sitnim trikom.

1. Možda je suprotno onoj narodnoj, ali odeća ipak čini čoveka. Nezavisno od toga šta je u trendu, jednobojna odeća "emituje" više energije i veće samopouzdanje. Ipak, izbegavajte sasvim crnu odeću, jer može da ostavi preozbiljan utisak. Osim ako, naravno, ne nosite čuvenu - malu crnu haljinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Mala crna haljina: Nepogrešiv izbor!

2. Suptilno popravljanje odeće, npr. ravnjanje naborane suknje, muškarcima daje do znanja da želite dobro da izgledate zbog njih. A to im svakako podiže ego!

3. Štikle su seksi, ali baletanke mogu biti još više ako jednu od njih ljuljuškate na vrhovima prstiju. Poluizuvena cipela pokazuje da ste razigranog uma, ali pazite da su vam pritom prekrštene noge - pazite da noga koja je gore bude ona koja je dalje od momka koji vam se sviđa. U protivnom, možete da stvorite utisak da niste otvoreni za nova poznanstva.

4. Gola ramena muškarci lako povezuju sa grudima, pa je zato haljina bez naramenica ili majica bez rukava nepogrešiv izbor za privlačenje pažnje. Kada primetite da vas posmatra, lagano slegnite ramenima i on će kao hipnotisan krenuti u vašem pravcu.

5. Jednom rukom se lagano oslonite na šank kako ne biste delovali ukočeno. Samopouzdanje je seksi, ali nemojte da preterate i da držite ruke na bokovima, jer tako nećete delovati izazovno već, naprotiv - nepristupačno.

6. Blago spuštena brada i pogled lagano prema gore, dok pričate sa nekim ili ga samo gledate, može da deluje veoma privlačno. Kod govora tela važno je i da, dok sedite, ne prekrstite ruke ispred sebe. Iz toga se može pročitati da biste radije bili negde drugde.

RepublikaFoto: pixabay.com
Budite druželjubive!

7. Stidljivi ste? Stanite u sredinu grupe ljudi. Tako ćete više pričati, pa će delovati da ste vrlo popularni. Njemu ćete zbog toga, svakako, biti još zanimljiviji!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading