Stavite prste na pravo mesto: Evo kako da ga napalite dodirom!

Autor: minutzamene.com, Republika

Lifestyle

09.10.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči lako, potrebno je samo da uposlite ruke njegovim intimnim delovima tela i to je to. Da li je baš samo u tome o odgovor na pitanje "šta muškarce najviše pali"?

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovde stvari u mnogome zavise od toga u kakvom je statusu vaša veza i da li uopšte postoji.

Dodiri mogu biti slučajni (odnosno treba da ispadnu takvi, iako je i vama i njemu jasno da nisu) i namerni koji ciljaju direktno tamo gde treba. U ovom drugom slučaju, dobro je da znate koje su muške erogene zone.  Ima ih raznih. Dotaknuti ga uvek samo "tamo dole" da biste dobili željenu reakciju je pomalo dosadno, zar ne mislite?

Kako ga napaliti dodirom, ukoliko još niste u ozbiljnoj vezi

Isprobajte slučajne dodire. Čak i dodir po rukama ili leđima može da uzbudi muškarca.

Recimo, ako sedite u restoranu ili kafiću, prebacite svoju ruku preko njegove.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ako vam pokazuje nešto na svom telefonu koji mu je u krilu, ljubopitivo pokažite prstom nešto vas zanima, ali se potrudite da spustite ruku u njegovo krilo. Verujte, to će mu zagolicati maštu.

U gužvi ste  jedno pored drugog?  Eto prilike da oslonite na njega i druge delove svog tela!

Slučajni dodiri treba da potraju malo duže. Slobodno zadržite kontakt najmanje 2 sekunde. Nemojte ga samo ovlaš okrznuti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dugotrajni poljubac. Slično kao i dodir koji duže traje, i ovakav poljubac, pa makar bio i u obraz, može da uzbudi muškarca. Jendostavno je. Pružite mu zagrljaj i poljubac u obraz, ali neka potraje malo duže nego obično. Sigurno će se zamisliti šta taj poljubac treba da znači. Uključili ste mu maštu? Odlično! Nema boljeg načina da uzbudite dečka.
"Da ti nešto šapnem" dodir. Možete mu šapnuti neku sporednu stvar, a još bolje ako izaberete neku bezobraznu rečenicu. Da biste stavili tačku na nju, potrebno je da usnama par puta dodirnete njegovu ušnu školjku.

Uzbudljivi potezi u ozbiljnijoj vezi

Ukolliko ste u ozbiljnoj vezi, onda već možete biti i malo smeliji sa dodirima.

Vežite ga ili jednostavno inicirajte "sad i odmah" seks na neki drugi  način. Ne postoji ništa uzbudljivije za muškarca od žene koja preduzima akciju i ne čeka uvek na njegovu inicijativu. Sasvim sigurno ćete dobiti zadovoljavajuću rekaciju na ovaj potez. 

Upadnite mu pod tuš! Oboje uživati u međusobnom, klizavom, vlažnom dodiru golih tela. 

Šetajte po kući oskudno odeveni, ali ne potpuno goli. Nemojte prikazati sve. Navucite neki seksi veš, ili samo providnu spavaćicu ili njegovu košulju. U tom slučaju, preskočite stavljanje brushaltera i počastite ga obrisom vaših bradavica. 

Nepropisni dodiri. Kao i bezobrazne priče, i nepropisni dodiri ,u trenucima i na mestima  gde to ne bi trebalo raditi, sigurno će u njemu probuditi veliku želju za vama . Zabranjeno voće je jako slatko! 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izvedite striptiz. Zašto da ne,  pod uslovom da je samo za njegove oči. Skidajte se laganim pokretima , dodirujte se i naterajte ga da i sam poželi da uposli ruke vama. Pozovite ga da zaigra sa vama. Onda kada  vam padne šaka, možete upotrebiti mnoge gore nevedene tehnike zaviođenja – od verbalnih do neverbalnih, sa dodirima ili bez.Ili jendostavno prepustite trenutku i pustite ruke da  lutaju po njegovom telu bez pravila. 

Pružite mu nezaboravnu masažu. Em ćete mu staviti do znanja da ste okupirani njime, em ćete ga opustiti, a ako naučite kako da izvodite erotsku masažu, napalićete ga 100% . Možda uradite i više od toga.

Igra zavođenja može biti vrlo zanimljiva i nije teška. Mnoge od ovih stvari ponekad radimo nesvesno i spontano kada nam se neko sviđa. Biti preterano napadan i davati svemu seksualnu konotaciju može delovati vulgarno, posebno onda kada ste među ljudima i kada se ne poznajete dovoljno. Ipak, to ne znači da ne možete da se poigrate sa njegovom pažnjom na manje upadljiv način.

Muškarci, baš kao i žene, vole seks, ali ne znači da treba da se ponašate promiskuitetno da bi ih seksulano uzbudili, iako će uvek biti onih koji će pasti i na takvo ponašanje.  

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uživanje u seksu je mnogo veće ako u njega uključite i emocije, a ne samo fizičku strast. Zato je dobro imati na umu da ni muškarci  nisu imuni na emocije.

Možda ipak postoji neko nepisano pravilo kako napaliti dečka.

Pokrenite ga mentalno i probudite mu maštu, stavite mu do znaja da ga želite i da je centar vašeg interesovanja – ali njemu, a ne celom svetu.

Sasvim sigurno, kada se kockice i okolnosti sklope, biće spreman da vam pokaže svoj žar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading