Ova vrsta orgazma žene dovodi do ludila, samo sledite sledeća pravila

Autor: Informer, Republika

Lifestyle

17.10.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seks sa partnerom može ponekad da upadne u rutinu i time postane dosadan. Zato se parovima uvek preporučuje da istražuju nove dimenzije i dosegnu viši nivo zadovoljstva.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uprkos tome što ima onih koji sumnjaju u analni orgazam, a i analni seks doživljavaju kao tabu, mnoge žene bi se rado upustile u istraživanje nove dimenzije užitka. Otkrijte šta sve treba da znate pre ove avanture.

Mnogim ženama je analni seks odbojan, deluje im da u tome može uživati samo muškarac i sumnjaju da tako mogu doživeti orgazam. Ipak, analni orgazam bez sumnje postoji, a oni koji su ga iskusili kažu da je veoma ugodan. Naime, u anusu se nalazi gusta mreža nerava koja se aktivira prilikom stimulacije i pokreće orgazam, baš kao i kod drugih erogenih zona, kaže Josif Fidanovski, psihoseksualni terapeut.

Osim toga, nervi iz vagine, kao i zadnji deo klitorisa, protežu se do anusa, pa njegovom stimulacijom ujedno se bude i ove dobro poznate zone. Nekome će ovaj podsticaj doneti više užitka, nekome manje, ali nije naodmet istražiti svoje telo jer nemate šta da izgubite, a možete mnogo da dobijete.

Za početak napravite dobru atmosferu. Pustite neku muziku, učinite ambijent prijatnim i opuštajućim, i krenite polako. Sami se poigrajte prstima ili zamolite partnera, koristeći neki lubrikant, posebno prilikom penetracije, jer anus nema sistem vlaženja kao vagina. Tako ćete najbolje shvatiti što vam odgovara i do koje mere možete ići. Nikako nemojte odmah početi penetraciju penisom jer to može biti svojevrstan šok i pretvoriti se u neugodno iskustvo. Njega uključite u fazi visokog uzbuđenja, i to malo-pomalo, prvo vrh penisa, pa se zaustavite, i tako postepeno, koliko vam prija. Bitno je da se prevaziđe prva faza bola koja se u početku javlja, kao i nekoliko prvih pokušaja, da biste se postepeno prepustili analnom uživanju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kod analnog orgazma sve je uglavnom isto kao i kod običnog. Kako biste ga postigli, treba da budete sasvim opušteni i raspoloženi za seks. Dakle, najbolje je da radite ono u čemu inače uživate, a možete zamoliti partnera da vam tokom analnog seksa stimuliše klitoris.

Za analni užitak nije uvek potrebna penetracija, ponekad je dovoljno i milovanje. I ne forsirajte orgazam, jer se on desi kada sasvim uronite u samu aktivnost, bez misli da li je u redu to što radite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading