SEKS U AUTU: Ovo su najbolje poze

Autor: cosmopolitan.hr

Lifestyle

20.09.2017

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam je misionarski položaj u krevetu dosadio, raspalite vatru seks igricama u svom automobilu (naravno, na mestu na kojem nećete imati "publiku").

RepublikaFoto: pixabay.com
Nije svaka poza dobra za automobil

Ovo su 4 vruće ideje koje će oduševiti vašeg dečka! p.s. možete poneti i ćebe

  • Poza 69 na stražnjem sedištu. 69 je položaj u kojem oboje možete paralelno da uživate, ali pripazite: neke muškarce ta poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju, pa predlažemo da on počne da zadovoljava vas malo pre nego i vi njega.
  • Seks na haubi. Zašto bi se uopšte gurali u automobilu ako je napolju lepo i toplo veče. Naslonite guzu na ivicu haube ili se okrenite licem prema njoj i nagnite se... Posle seksa možete da uživate u pikniku pod zvezdama. Čovek ogladni, zar ne?

     

  • Poza "Vazdušni jastuci". On sedi na suvozačevom mestu, a vi mu sedite u krilu. Zaronite mu glavu među svoje grudi i pustite ga neka se poigra s njima, pre nego što krenete u pravu "akciju".

     

  • Predigra bez penetracije. "Glavno jelo"  sačuvajte za kasnije, kod kuće, a u automobilu započnite predigru koja će uključivati oralni seks i gledanje masturbacije partnera (ali bez penetracije, ma koliko napaljeni bili). Verujte, nećete moći da dočekate da vas lift doveze do vašeg sprata. Zapravo, i ne morate. Da li ste se ikad seksali u liftu?
  • Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading