Ukoliko je "vojnik" posrnuo na bojnom polju, evo kako da mu vratite borbenu gotovost

Autor:

Lifestyle

27.10.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erekcija je veoma značajna kod muškaraca zato što ona uliva sigurnost i samopouzdanje. Iako pad erekcije nije poziv da paničite, da bi ste izbegle eventualne posledice primenite savete koje otkriva seks-terapeutkinja Holi Ričmond i izbegnite neprijatnosti.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Holi Ričmond navodi da ne postoji muškarac kome se nije desilo da "omane" onda kada je najpotrebniji.

- Svaki muškarac, a još uvek nisam srela izuzetak od ovog pravila, u nekom trenutku svog seksualnog života ima problema sa uspostavljanjem ili održavanjem erekcije - kaže Ričmond.

Postoji puno različitih faktora koju se mogu pobrkati sa nečijom sposobnošću da postigne erekciju. Dva najčešća uzroka su konzumiranje alkohola i, prema jednom istraživanju, nedostatak "privatnosti" tokom seksa.

- Definitivno, prva stvar koju ne treba da učinite jeste da mu otežate situaciju - kaže ona.

Ukoliko se desi nemojte da insistirate, igrajte se sa svojim partnerom dok se on potpuno ne opusti

Najbolje što možete da uradite jeste da ga "stabilizujete" i da predložite aktivnosti koje se ne zasnivaju na penetraciji. Usporite seksualnu igru. Nemojte pokazati da ste izgubili interesovanje, pomaže ako mu kažete: "Hej, to je sasvim u redu. Hajde da uradimo nešto drugo." Pređite na masažu. Otkrijte kako i gde voli da ga dodirujete. Vrlo je moguće da ono što njega uzbuđuje, zadovoljava i vaš seksualni apetit. Nakon ovakvih igrica vrlo često se dešava da se erekcija vrati te ponovo možete da uživate u strastima.

Svakako, iako dr Ričmond smatra da nije potrebno vršiti pritisak na partnera da razgovarate ozbiljno o problemu, ukoliko se ova situacija dešava često - otvoreni razgovor vam ne gine. Pokušajte da odgonetnete šta ko radi pogrešno i šta može da uradi da poboljša situaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading