4 tajne loših momaka: Evo kako da osvojite svaku devojku

Autor: menshealth.rs

Lifestyle

27.11.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nekonformizam upućuje na kvalitete koje žene uglavnom smatraju atraktivnim, kao što su preuzimanje rizika i samopozudanja", otkriva autor studije Metju Hornsi.

Međutim, gluma ne funkcioniše, pa zato pročitajte nekoliko saveta koji će vam pomoći da probudite svoju nestašu, buntovničku stranu.

SKOCKAJTE SE

Ušetali ste u noćni klub i plivate u moru drugih muškaraca, pa bi trebalo da se izdvojite po nečemu. Ponekad su muškarci previše averzni prema riziku, pa vole da igraju na sigurno i da “prate” publiku. “Ali deo odrastanja je da znat kada treba da se uklopite u gomilu, a kada da istupite iz nje”, kaže Hornsi.

Umesto da se utopite u masu muškaraca u klubu, dobro pogledajte u vaš orman i odaberite dobitnu kombinaciju koja će vas pretvoriti u alfa mužjaka.

Dovoljan vam je samo jedan komad u svakom autfitu, kako biste izgledali prkosno i buntovno.
Na primer, počnite sa crnim blejzerom i belom majicom kartkih rukava i upariteih sa blago pocepanim farmericama kako biste stvorili kontrast i zainteresovali devojku.

Možete i da stavite kožnu narukvicu, da pomešate kožnu jaknu sa elegantnom košuljom. Iskombinujte čizme sa odelom, patike sa elegantnim pantalonama ili brogues cipele sa džinsom.

BRZOPOTEZNO MUVANJE

Uzmimo na primer onlajn muvanje: mnogi muškarci flertuju danima, ako ne i nedeljama, pre nego što naprave finalne korak i pitaju devojku da izađu.

RepublikaFoto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

- Pravljenje brzog prvog poteza će pokazati devojci da ste uporni i samouvereni - kaže psiholog Paulette Šerman.

Preskočite početak i pređite pravo na najbolji deo. Ako se dopisujete, napišite joj: “Želeo bih da častim pićem. Sutra. Može?”

Budite otvoreni i samouvereni i bićete iznenađeni koliko ćete je zainteresovati.

UMANJITE FAKTOR STRAHA

Muškarci obično igraju na sigurno zbog straha od odbijanja. “Kada iskusimo strah, primitivni deo našeg mozga izaziva nas da se klonimo opasnosti”, kaže terapeut Pol Hokmejer.

Trenirajte hrabrost kao mišić, kome treba što više vežbanja. “Vežbajte da budete drugačiji. Pustite da potencijalni stid izađe iz vas.

Demonstrirajte neustrašivost na načine koje ona nikad neće zaboraviti i uradite nešto neočekivano, jer čak i mali momenti neustrašivosti mogu da ostave duboku impresiju.

Seksolog Debi Herbenik se osvrnula na način flertovanja muškarca u avionu. “Nakon što smo malo popričali, ustao je do toaleta. Skinuo je svoje slušalice i stavio ih na moje uši, bez pitanja. To je bilo tako seksi i prkosno. Da nisam imala dečka, pristala bih na izlazak s njim”, rekla je Herbenik.

RepublikaFoto: pixabay.com

OBJAVITE RAT DOSADI

- Mnogi parovi upadnu u rutinu - kaže profesor psihologije na Univerzitetu Djuk Den Ariely.

Međutim, ako vi i vaša devojka delite nova iskustva, to je onda duh avanture, koji vas prirodno tera da budete uzbuđeniji i poletniji, a ta pozitivna energija može da poboljša vašu vezu.

Reći ćemo samo ovo: seks u wc-u restorana.

- Idite do toaleta i skinite joj gaćice - kaže Herbenik. Postoji dobra šansa da će je ova situacija prodrmati i razbuditi. Istraživanje iz 2013. godine je pokazalo da je 28 procenata žena dosadno u vezi, a da su drugih 25 procenata da bile na ivici dosade.

Ako vam se seks u toaletu restorana ipak čini previše, pokušajte ovaj jednostavniji način: na sledećem letu ili putovanju busom, prebacite ćebe preko nogu i pustite vaše nestašne prste da se igraju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading