3 tajne Kama Sutre koje će vas dovesti do najžešćeg orgazma

Autor:

Lifestyle

03.12.2019

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kama Sutra je najstariji ljubavni priručnik koji se pojavio zajedno sa stvaranjem ljudske civilizacije. Iako ga mnogi ne doživljavaju ozbiljno, Kama Sutra seks i orgazam posmatra kao neodvojivi deo čovekove prirode.

Foto: Ilustracija

Ova kniga pisana je na sanskritu, jeziku stare Indije, a njeno značenje sastoji se iz dve reči: Kāma - što znači senzualnost ili zadovoljstvo, i sūtra - konopac koji drži stvari zajedno.

Ukoliko želite da poboljšate vaš seksualni život i otkrijete novu dimenziju orgazma, pre čitanja priručnika treba da se upoznate sa 3 ključne stvari bez kojih je ova knjiga potpuno beskorisna.

1. Predigra je ključan deo seksa

Prema Kama Sutri nema dobrog seksa bez predigre koja mora da bude temeljno odrađena. Pritom, predigra nije samo fizička. Kama Sutra kaže da je i intimnost predigra, a ona uključuje kvalitetnu komunikaciju i verbalno iskazivanje ljubavi. Autor teksta navodi da je važno ljubavniku na sve moguće načine pokazati da ga volite, da vam je potreban i da ga želite, a u tome najveću ulogu uz dodire imaju i reči.

2. Žena uvek ima prednost kada je u pitanju orgazam

Poznato je da muškarci lakše i brže doživljavaju orgazam, dok je ženama potrebno malo više stimulacije. Većina muškaraca sada bi pomislila kako je logično da onda oni prvi dožive orgazam, ali Kama Sutra nije saglasna s tim. Naime, u tekstu piše da žena ima prednost kada je orgazam u pitanju, a ako muškarac insistira na tome, to znači da razume i ceni svoju partnerku.

3. Seks treba ceniti

Prema Kama Sutri, suština seksa nije samo fizičko zadovoljstvo nego bi trebalo da ga posmatramo kao nešto značajnije. Seks je put do bolje komunikacije, a što je komunikacija bolja to su povezanost ljubavnika i njihovo i zadovoljstvo veći. Suština seksa su i poverenje, otvorenost, briga o partneru kao fizičkom, ali i emotivnom biću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading