Vratite strast s početka veze uz pomoć ovih saveta

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

04.01.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ste partner i vi mogli da se pohvalite impresivnim intimnim životom, ali vremena se menjaju pa nemojte da se začudite ako vašom spavaćom sobom odjednom zavlada monotonija. Isti obrazac ponašanja ili scenario koji pratite možda ubija strast, a da toga niste ni svesni.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zato, pre nego što stvari postanu ozbiljnije, još možete da promenite nešto i da ponovo probudite strast u krevetu.

1. Ne žurite se

Predigra ne mora da traje par minuta. Uživajte u njoj koliko god želite. Svom partneru dajte do znanja da uživate u tome pa se ni njemu neće žuriti da dođete do samog čina vođenja ljubavi. Naravno, ovo ne vredi ako je reč o brzinskom, spontanom seksu koji takođe ima svoje čari.

2. Ne prisiljavajte sebe ni druge na stvari koje ne želite da radite

Ako biste vodili ljubav svakog dana (ili nekoliko puta dnevno), a libido vašeg partnera je ipak nešto drugačiji, pronađite kompromis. To je put prema obostranom zadovoljstvu.

3. Preuzmite inicijativu

Ako niste zadovoljni događanjima u vašoj spavaćoj sobi, pokažite primerom partneru šta želite i šta očekujete od njega.

4. Prestanite da glumite uzbuđenje

Ako se trudite da glumite uzbuđenje i orgazam, nemojte da se čudite što niste zadovoljni seksualnim životom, prenosi Index. Naime, ako vaš partner nastavi da živi u uverenju da vas nešto uzbuđuje, a to nije tako, neće se ni truditi da uradi nešto drugačije. I da, i dalje ćete "uživati" u lošem seksu.

5. Probudite pustolova u sebi

Naravno, to ne znači da morate da radite stvari koje vam se ne sviđaju, niti da izađete iz lične zone komfora ako vas to plaši ili ne uzbuđuje. Ali ponekad eksperimentisanje može da dovede do neočekivanih odličnih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading