Biseksualci odgovorili na večito pitanje: Ko je bolji u seksu - žene ili muškarci?

Autor: Republika

Lifestyle

12.02.2020

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih podjednako privlače oba pola, a uporedili su svoja iskustva u krevetu s muškarcima i sa ženama i zaključili da zaista postoje velike razlike u pristupu seksu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako su polni stereotipi često vrlo daleko od stvarnosti, ne može se poreći kako postoje neke generalne razlike između žena i muškaraca kao seksualnih partnera.

Portal Gurl prenosi iskustva ljudi koji su imali seksualne odnose s muškarcima i ženama:

  • Žene su bolje u ljubljenju, one se definitivno drugačije ljube od muškaraca. Iako mi seksualno više odgovaraju muškarci, žene se manje monotono ljube, menjaju ritam i odlično prepoznaju partnerove znakove (kaže žena)
  • Muškarci lakše izražavaju šta žele, tačno govore "voleo bih da uradiš to i to, ja ću sada ovo... To znatno olakšava stvari i opušta drugu stranu, ali i doprinosi boljem seksu. Žene ipak prepuštaju muškarcu vođstvo i neće previše pričati, osim da se nastavi s nečim što im odgovara (kaže muškarac)
  • Žene imaju jači libido, suprotno predrasudama. U vezi sa ženama one su hele više seksa nego muškarci (kaže žena)
  • Muškarci takođe mogu biti nežni, a ponekad su u seksu muškarci bili nežniji sa mnom nego žene, nežno dodirujući delove koji oni nemaju - poput grudi i vagine (kaže žena)
  • Kod oralnog seksa, nema neke razlike u polu, mislim da se te veštine razlikuju od čoveka do čoveka. Ali, žene puno bolje diraju vaginu, valjda zato što je dobro poznaju (kaže žena)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

14.02.2020 17:04

Sve je to individualno . . .